Σπιτικές τερίνες φουά γκρα, ταρτάρ κόκκινου τόνου δίπλα σε ραβιόλια με γραβιέρα Τραχειάς και τα περίφημα γλυκά του Au Delicieux. Το εστιατόριο Menoo-Αll about taste έχει όλη τη λίστα με τους ανεκπλήρωτους πόθους μας. Μια σπηλιά Αλή Μπαμπά με την αφρόκρεμα ελληνικών προϊόντων και διαμαντάκια εξωτερικού. Oι καλύτερες συλλογές προϊόντων, λίστα από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες συν πιάτα ημέρας που μπορεί να απολαύσει κανείς επί τόπου με ένα ποτήρι κρασί ή να κάνει προμήθειες για το σπίτι. Το μενού αλλάζει καθημερινά, με συνταγές που περιλαμβάνουν από πολυνησιακά spare ribs μέχρι μοσχαράκι μπουργκινιόν και λαχανοντολμάδες αυγολέμονο. Κατά καιρούς οργανώνονται βραδιές fondue και raclette αλλά και σαμπάνιας με γευσιγνωσίες νέων ετικετών. «Το value for money είναι σημείο των καιρών», εξηγεί η Ειρήνη Γκιώνη-Πλατή, υπεύθυνη του Μenoo. «Και εμείς δίνουμε τεράστια σημασία σε αυτό. Ο μέσος όρος με εμφιαλωμένο κρασί, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό κυμαίνεται μεταξύ 25-30 ευρώ (το βράδυ) σε ένα περιβάλλον με άψογο service».
INFO
Menoo-All about taste, Λεωφόρος Κηφισίας 310, Κηφισιά, τηλ. 210-6252214