Κάθε φορά που το επισκέπτεται κανείς αισθάνεται ότι η επιλογή τον δικαιώνει. Μια ευφυής ταλαντούχα κουζίνα της απλότητας που αναδεικνύει όλα τα τοπικά. Τα ψάρια έχουν πάντα την τιμητική τους –ο Σπηλιάδης είναι εμμονικός με τις πρώτες ύλες– αλλά και τα άγρια χόρτα και τα άγνωστα τυριά. Το καρπάτσιο λαβράκι με φρέσκο θυμάρι και ρίγανη είναι ύψιστη απόλαυση, η αχινοσαλάτα, το αβγοτάραχο του Τρικαλινού και το ψητό χταποδι με φάβα και κάππαρη Σαντορίνης από τα εμβληματικά ενώ τα μύδια σαγανάκι, ο γαύρος μαρινάτος και η γαρίδα από την Αίγινα θυμίζουν μια άλλη Ελλάδα. Απαραίτητα οι πίτες με το χειροποίητο φύλλο και αγριόχορτα, που έχουν άλλη αρχοντιά. Ανοιχτά παραμονή Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς για New Year’s Eve Gala, που περιλαμβάνει πατροπαράδοτη κακαβιά και γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο.
INFO
Milos, ξενοδοχείο Hilton, Bασ. Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210-7244400