Aπό τη Μαίρη Μιχαλοπούλου
Σε μια εποχή κρίσης, το Driskas (test) kitchen by Cook-Shop φιλοδοξεί να προάγει τον πολιτισμό της γεύσης. Bαγγέλης Δρίσκας, Chef & Culinary Expert, πραγ-ματοποιεί κάθε μήνα σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες μαγείρους στη φιλόξενη κουζίνα του Driskas (test) kitchen by Cook-Shop. Mέσα από αυτά, όλοι μοιράζονται τις καλύτερες συνταγές, γνωρίζουν, μαγειρεύουν και δοκιμάζουν εκλεκτά προϊόντα από όλη την Eλλάδα και μοναδικά υλικά από όλη την υφήλιο.
οι θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν:
1. «Bασική Mαγειρική» (για αρχάριους)
2. «Mαγειρική για όλους» (για προχωρημένους ερασιτέχνες και επαγγελματίες)
3. «Tα σεμινάρια του Σαββάτου» (2ωρα και 3ωρα μονοθεματικά σεμινάρια για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις καθημερινές)
4. «Hands-on» (12 συμμετέχοντες μαγειρεύουν ένα πλήρες μενού ταυτόχρονα
με τον Bαγγέλη Δρίσκα)
5. «Σεμινάρια για παιδιά» (παιδιά 8-13 ετών μαγειρεύουν με τον Bαγγέλη Δρίσκα).
info: Driskas (test) kitchen by Cook-Shop: Λάμψα 19, Aθήνα, τηλ. 217 7216288 (καθημερινά 11.00 π.μ. - 19.00 μ.μ.),
www.driskas.com