Μόλις αρχίσει να μεγαλώνει ο αριθμός των κρασιών στην κάβα, θα πρέπει να ξεκινήσουμε να τηρούμε ένα αρχείο, που θα μας βοηθήσει να θυμόμαστε, πού έχουμε φυλαγμένο, και τι, αναλόγως της ποικιλίας, της χρονιάς και της περιοχής παραγωγής.
Εάν το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, θα βρούμε στο εμπόριο τα ειδικά ψυγεία κάβες, τα οποία δημιουργούν για τα κρασιά μας τις πλέον κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, και σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του κάθε τύπου κρασιού, ενώ μας απαλλάσσουν από την παραμικρή έγνοια σωστής συντήρησης και παλαίωσης.
Ιστορία 2.500 χρόνων
Cair
Είναι ιστορικό γεγονός ότι η Ρόδος συγκαταλεγόταν στους κατεξοχήν τόπους παραγωγής και εμπορίας οίνου στον αρχαίο κόσμο. Η Cair, συνδυάζοντας την παράδοση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καταφέρνει να αναδειχθεί σε μια από της κορυφαίες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας. Γεγονός που πιστοποιείται τόσο από τα πολυάριθμα βραβεία της σε διεθνείς διαγωνισμούς όσο και από τις εξαγωγές της σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.