Οι business έχουν τη δική τους γεύση!

30.09.2003
Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οι business είναι ο...έρωτας της γεύσης! "Απόψε θα βγούμε για φαγητό να συζητήσουμε δουλειές" είναι ο κανόνας στην επαγγελματική μας ζωή
Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οι business είναι ο...έρωτας της γεύσης! "Απόψε θα βγούμε για φαγητό να συζητήσουμε δουλειές" είναι ο κανόνας στην επαγγελματική μας ζωή, αλλά η επιλογή εστιατορίου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Γιατί το εστιατόριο για Business Dinners θα πρέπει να διαθέτει καλό και ποιοτικό φαγητό, γρήγορο και άψογο σέρβις και διακριτικότητα με όλους τους πελάτες.

Τα εστιατόρια που ανήκουν στον Όμιλο Παπακώστα δίνουν τη δική τους διάσταση στα επιχειρηματικά γεύματα. Στο Casa di Pasta Κηφισιάς και της Βουλιαγμένης με ιταλική κουζίνα, στο Red Marrakesh στου Ψυρρή, το μοναδικό μαροκινό εστιατόριο, στα steak houses Silver Star στην Κηφισιά και τη Βουλιαγμένη, στο κουβανέζικο bar-restaurant Cubanita στου Ψυρρή και στη μοντέρνα ιταλική τρατορία Grappa's στο Κολωνάκι, οι business έχουν τη δική τους γεύση!

Όλα τα εστιατόρια του "Ομίλου Παπακώστα" για πολλά χρόνια ειδικεύονται στην υλοποίηση επαγγελματικών δείπνων ή γευμάτων και προσφέρουν μενού σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και βέβαια ανάλογα με το διαθέσιμο budget. Έτσι, υπάρχουν μενού από 20 ευρώ μέχρι...όσο ο πελάτης επιθυμεί να διαθέσει!

Από μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, επισφράγιση συνεργασιών ή απλά δείπνο μεταξύ συνεργατών για δημόσιες σχέσεις, τα εστιατόρια του Ομίλου Παπακώστα διαθέτουν το κατάλληλο μενού για κάθε...βαλάντιο!