"Βόρειοι & Νότιοι σε...ειρήνη"!

09.09.2003
Μετά από χρόνια "διαμάχη", ο "Νότος" και ο "Βορράς" συμφιλιώθηκαν! Και σε τι ωφελεί πια η διαμάχη, αφού και οι δύο περιοχές έχουν το δικό τους αστέρι της γεύσης, το Silver Star.
Μετά από χρόνια "διαμάχη", ο "Νότος" και ο "Βορράς" συμφιλιώθηκαν! Και σε τι ωφελεί πια η διαμάχη, αφού και οι δύο περιοχές έχουν το δικό τους αστέρι της γεύσης, το Silver Star. Ήδη, από το 1997 που άνοιξε το Silver Star στη Βουλιαγμένη, οι λάτρεις των κρεατικών το ξεχώρισαν και το έκαναν αγαπημένο τους στέκι.

Ωστόσο, οι "Βόρειοι" πάντα εκδήλωναν παράπονα για την απόσταση που έπρεπε να διανύσουν για να απολαύσουν το αγαπημένο τους rib-eye ή ένα ζουμερό t-bone steak αλλά και το γευστικότατο sirloin, όλα από επιλεγμένα κρέατα Αργεντινής.

Από το Φθινόπωρο του 2002 το "πρόβλημα" λύθηκε. Το Silver Star απέκτησε αδερφάκι, μόνιμο κάτοικο βορείων προαστίων και συγκεκριμένα της Κηφισιάς. Στο συγκεκριμένο χώρο, σας περιμένει ένας τεράστιος κήπος με γκαζόν και πολλά δέντρα, για να αφεθείτε στη μαγεία και την ηρεμία του απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σας γεύσεις.

Και τα δύο εστιατόρια βρίσκονται σε ετοιμότητα να σας υποδεχτούν τα πρώτα φθινοπωρινά δροσερά βράδια στους κήπους ή στις όμορφες σάλες τους.


Τροίας & Ιωνίας 37, Κηφισιά
Τηλ: 210-8000108, 8011757

Λητούς 4, Λαιμός Βουλιαγμένης
Τηλ: 210-9671164, 9617165