Στα...σαγόνια του Καρχαρία!

24.08.2003
Δύο χρόνια ζωής μετρά περίπου ο "Καρχαρίας", (ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2003, όταν εισήλθε στο αθηναϊκό γίγνεσθαι) και μέσα στο διάστημα αυτό έχει πιάσει στα...σαγόνια του πολλούς πιστούς και απαιτητικούς ψαροφάγους.
Δύο χρόνια ζωής μετρά περίπου ο "Καρχαρίας", (ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2003, όταν εισήλθε στο αθηναϊκό γίγνεσθαι) και μέσα στο διάστημα αυτό έχει πιάσει στα...σαγόνια του πολλούς πιστούς και απαιτητικούς ψαροφάγους. Εξάλλου, τα μοναδικά πιάτα με ψάρια και θαλασσινά που προσφέρει, αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία του χώρου είναι αρκετά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Χώρος
Ο "Καρχαρίας" είναι ένας μοντέρνος χώρος με έντονους χρωματισμούς, ποπ ατμόσφαιρα και αισθητική. Έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια με επιλεγμένα σκεύη, σερβίτσια και ποτήρια, τα οποία δίνουν τη διάσταση που πρέπει στο φαγητό.
Το σέρβις αποτελείται από επαγγελματίες, τους οποίους διακρίνει μία αμεσότητα με τους πελάτες. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και το σέρβις γνωρίζει το όνομα των περισσοτέρων πελατών.

Κουζίνα
Στον Καρχαρία δουλεύουν για λίγα κουβέρ - εξ' ου και ο τίτλος tasteroom - καθώς επιθυμία της διεύθυνσης είναι να κανακέψει το φαγητό, να κάνει καινοτομίες και να το τελειοποιήσει. Στην κουζίνα, η φιλοσοφία είναι η σωστή διαχείριση φρέσκων οπωσδήποτε υλικών, (μια και πρόκειται για ψάρια) με έναν τρόπο αλά Καρχαρία, ώστε να διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες ή εστιατόρια ψαριού.
Τα πιάτα είναι σύνθετα κι έχουν δεχτεί επιρροές από την ελληνική παράδοση, αλλά και από το υπόλοιπο κόσμο.

Wine List
Ο Καρχαρίας περιλαμβάνει 100 και πλέον ετικέτες οίνων από όλο τον κόσμο, φυλαγμένες στους κατάλληλους συντηρητές κρασιού. Έτσι, διαθέτει κρασιά από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία καθώς και μία σημαντική ποικιλία από αφρώδεις οίνους.

Φραγκοπούλου 30, Κηφισιά
τηλ: 2108079769
Τιμές: 38 - 44 EURO