Πόσο κ***παιδο είναι τελικά ο Μπίμπερ;

11.03.2014
O 20χρονος τραγουδιστής εξόργισε τον δικηγόρο του παπαράτσι που δέχτηκε επίθεση από τον σωματοφύλακα του πριν ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2013 ο παπαράτσι Τζέφρι Μπινιον (Jeffrey Binion) βρέθηκε στο δρόμο του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και της Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) την ώρα που έβγαιναν από ένα στούντιο κι όταν άρχιζε να τους φωτογραφίζει ο σωματοφύλακας του 20χρονου τραγουδιστή τους άρπαξε με τη βία τη φωτογραφική μηχανή και τον ανάγκασε να σβήσει ό,τι τράβηξε.

Ο φωτογράφος δεν το άφησε να περάσει έτσι κι έκανε μήνυση στο Μπίμπερ και ανέλαβαν τα υπόλοιπα οι δικηγόροι τους. Τώρα κυκλοφόρησαν κάποια βίντεο από την ακρόαση του Τζάστιν στο Μαιάμι όπου έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις του δικηγόρου του Μπινιόν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και η συμπεριφορά του ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική.

Αγενής κι ειρωνικός αρνήθηκε να μιλήσει για οτιδήποτε αφορά τη Γκόμεζ, διαφωνούσε συνέχεια με τον δικηγόρο, κάποια στιγμή έκανε πως κοιμάται και διέκοψε τη συνομιλία για να βγει για διάλειμμα ενώ όταν τον ρώτησαν αν ξέρει τον Usher που υποτίθεται είναι ο μέντορας του απάντησε γελώντας ότι το όνομα του κάτι του θυμίζει.

Δείτε τα βίντεο του TMZ παρακάτω…

Κ.Π