Τα ασπρόμαυρα κορίτσια του Πίνο

11.03.2014
Έχει πιάσει το νόημα της σύγχρονης εμπορικής φωτογραφίας. Λίγο από Μάριο Τεστίνο, κομμάτι αναμνηστικό από Χέλμουτ Νιούτον και μια στάλα αισθησιασμός από Σορεντίνο - με κάπως λιγότερο ταλέντο πάντως - και έχουμε τις σέξι γυναίκες του Πίνο Λεόνε (www.pinoleone.com). Τα κορίτσια ποζάρουν για τον φακό του Λεόνε συνήθως γυμνές και σε ασπρόμαυρες πόζες. Η δουλειά του Λεόνε έχει δημοσιεύτει στα περιοδικά Bambi και NIF magazine και είναι στις top επιλογές των νεαρών πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων που χτίζουν την καριέρα τους λήψη τη λήψη. Ο Λεόνε γεννήθηκε το 1961 στη Βενεζουέλα. Αν και αυτοδίδακτος είναι ένας από τους πιο σεβαστούς φωτογράφους μόδας της σύγχρονης ιταλικής σκηνής και αυτό τον καιρό παρουσιάζει την πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο CLOSER, από 22 έως 30 Μαρτίου, στο χώρο του περιοδικού Fluffer.Ζει και εργάζεται στη Ρώμη, στο Μεξικό και το Μαϊάμι. Χρ. Τσατσαράγκου

Έχει πιάσει το νόημα της σύγχρονης εμπορικής φωτογραφίας. Λίγο από Μάριο Τεστίνο, κομμάτι αναμνηστικό από Χέλμουτ Νιούτον και μια στάλα αισθησιασμός από Σορεντίνο - με κάπως λιγότερο ταλέντο πάντως - και έχουμε τις σέξι γυναίκες του Πίνο Λεόνε (www.pinoleone.com). Τα κορίτσια ποζάρουν για τον φακό του Λεόνε συνήθως γυμνές και σε ασπρόμαυρες πόζες. Η δουλειά του Λεόνε έχει δημοσιεύτει στα περιοδικά Bambi και NIF magazine και είναι στις top επιλογές των νεαρών πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων που χτίζουν την καριέρα τους λήψη τη λήψη.

Ο Λεόνε γεννήθηκε το 1961 στη Βενεζουέλα. Αν και αυτοδίδακτος είναι ένας από τους πιο σεβαστούς φωτογράφους μόδας της σύγχρονης ιταλικής σκηνής και αυτό τον καιρό παρουσιάζει την πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο CLOSER, από 22 έως 30 Μαρτίου, στο χώρο του περιοδικού Fluffer.Ζει και εργάζεται στη Ρώμη, στο Μεξικό και το Μαϊάμι.

Χρ. Τσατσαράγκου