Σεξικολογικές εμπειρίες στην Ίμπιζα

03.12.2013
Όσο να πεις, το μοναδικό πράγμα που δεν σκέφτεται κάποιος όταν ακούει τη λέξη Ibiza είναι η ... τέχνη. Σκεφτόμαστε ξενύχτια, DJs, πάρτι μέχρι το ξημέρωμα και μπόλικα κοκτέιλ. Από ότι φαίνεται ακόμα και μετά από ένα τέτοιο λιμπιντικό ξεσάλωμα, ο φωτογράφος Ζορντί Γκόμεζ (Jordi Gomez) παραμένει παραγωγικός... και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η έκθεση φωτογραφίας του με τίτλο «Sexy-cologic II» που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη γκαλερί B12 The Gallery του νησιού. Είκοσι φωτογραφίες σε μεγάλο φορμά, με ιδιαίτερο αέρα ερωτισμού, προκλητικές ημίγυμνες Σέρβες, κάστρα, ντεκαντάνς δωμάτια ξενοδοχείων και κάποια από τα ανέγγιχτα τοπία της Ibiza... όλα χώρεσαν στα λίγα τετραγωνικά της γκαλερί. Η έκθεση αφιερώθηκε στους μεγάλους ερωτικούς φωτογράφους του 20ου αιώνα. Δες και το: JordiGomez.com... Χ.Τ.
Όσο να πεις, το μοναδικό πράγμα που δεν σκέφτεται κάποιος όταν ακούει τη λέξη Ibiza είναι η ... τέχνη. Σκεφτόμαστε ξενύχτια, DJs, πάρτι μέχρι το ξημέρωμα και μπόλικα κοκτέιλ. Από ότι φαίνεται ακόμα και μετά από ένα τέτοιο λιμπιντικό ξεσάλωμα, ο φωτογράφος Ζορντί Γκόμεζ (Jordi Gomez) παραμένει παραγωγικός... και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η έκθεση φωτογραφίας του με τίτλο «Sexy-cologic II» που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη γκαλερί B12 The Gallery του νησιού.
Είκοσι φωτογραφίες σε μεγάλο φορμά, με ιδιαίτερο αέρα ερωτισμού, προκλητικές ημίγυμνες Σέρβες, κάστρα, ντεκαντάνς δωμάτια ξενοδοχείων και κάποια από τα ανέγγιχτα τοπία της Ibiza... όλα χώρεσαν στα λίγα τετραγωνικά της γκαλερί. Η έκθεση αφιερώθηκε στους μεγάλους ερωτικούς φωτογράφους του 20ου αιώνα. Δες και το: JordiGomez.com...
Χ.Τ.