Μαρινέλλα: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

03.10.2024
Μαρινέλλα: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Συνεχίζεται η νοσηλεία της στην εντατική. Τι έδειξε ο τελευταίος έλεγχος;

Για 8η μέρα συνεχίζεται η νοσηλείας της Μαρινέλλας στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα της μεγάλης συναυλίας της στο Ηρώδειο την περασμένη Τετάρτη που οδήγησε στην κατάρρευσή της επί σκηνής.

Το τελευταίο Ιατρικό Ανακοινωθέν από τους θεράποντες ιατρούς της εκδόθηκε την Παρασκευή και έκανε λόγο για σταθερή, πλην όμως ακόμα κρίσιμη κατάσταση και από τότε δεν έχει υπάρξει άλλη επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας της ως σήμερα και δεν αναμένεται να υπάρξει, τουλάχιστον ούτε σήμερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε πριν από λίγη ώρα έξω από το νοσοκομείο η Βασιλική Μπασιούρη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno.

Στη συνέχεια τον λόγ πήρε η Νάνσυ Νικολαϊδου με τις δικές της πληροφορίες και είπε:

«Δεν θα υπάρξει ενημέρωση γιατί δεν υπάρχει καμία θεαματική διαφορά στην κατάσταση της ασθενούς. Απ' όσο γνωρίζω από κάποια μηνύματα που έλαβα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, χθες ολοκληρώθηκε ο νέος απεικονιστικός έλεγχος που έδειξε οτι υπάρχει μια μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν και το ζητούμενο για΄τι σημαίνει οτι ανταποκρίνεταισ τη θεραπεία. Όπως μου είπαν υπάρχουν όμως και στιγμές βυθιότητας»

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 09:55