Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη του επιθυμία γίνεται πράξη

03.10.2024
Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη του επιθυμία γίνεται πράξη
Papadakis Press
Η οικογένειά του και η δισκογραφική του οργανώνουν την δική του επιθυμία

Μια τεράστια κίνηση ανθρωπιάς που ο ίδιος ήθελε να γίνει συντονίζουν εδώ και λίγο καιρό η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά μαζί με τη δισκογραφική του εταιρεία Minos-Emi.

Ο μεγάλος ερμηνευτής που έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Δεκέμβριο ονειρευόταν και επιθυμούσε να γίνει μια μεγάλη συναυλία με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε να συμμετέχουν σε αυτήν και όλα τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που στήριζε ο ίδιος πάρα πολλά χρόνια αθόρυβα.

Φυσικά σχεδίαζε να βρίσκεται και ο ίδιος στη σκηνή αυτή αλλά δυστυχώς η ασθένεια που οδήγησε στον πρόωρο χαμό του δεν του το επέτρεψε.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» μίλησε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, στενός οικογενειακός φίλος του Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε ότι η συναυλία που ήθελε να κάνει ο μεγάλος τραγουδιστής οργανώνεται και έχει κλειστεί και ημερομηνία. Όπως είπε 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος, τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου. Στα τέλη Νοεμβρίου μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.

Όταν μάλιστα η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια, ο Χάρης απάντησε:

«Φυσικά και έχω επικοινωνία και έχω και τη χαρά όταν πηγαίνω Θεσσαλονίκη να μένω στο σπίτι του Βασίλη Καρρά. Η Χριστίνα η σύζυγός του είναι σαν μητέρα μου και εγώ σε αυτούς του ανθρώπους χρωστώ το ότι μπήκα στον χώρο. Η συναυλία αυτή θα γίνει να τιμήσουν τον Βασίλη Καρρά και είμαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι σε αυτό.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που εκείνος βοηθούσε 15-20 χρόνια. Και αυτό που θα ετοιμάζεται και θα δείτε είναι αυτό που αξίζει στο μεγαλείο της ψυχής του Βασίλη Καρρά που μέχρι και 10 μέρες πριν φύγει από τη ζωή οργάνωνε ο ίδιος τα πάντα, τι θα γίνει με το χωριό της Ειρήνης, πώς να προχωρήσει η γυναίκα του και η κόρη του»

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 14:37