Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου»

03.10.2024
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου»
Ο αγαπημένος ηθοποιός έβαλε στόχο να χάσει βάρος και τα κατάφερε

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα επιπλέον κιλά που έβαλε τα τελευταία χρόνια και του δυσκόλευαν την καθημερινότητα μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» και αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα αλλά και τα όρια της σάτιρας αν και εφόσον θεωρήσουμε ότι υπάρχουν με αφορμή τον Μάρκο Σεφερλή και την κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα για νούμερο της παράστασής τους από συγκεκριμένη μερίδα των media.

«Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Δεν θυμάμαι πόσα είχα πάρει γιατί είχα σταματήσει να ζυγίζομαι. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου. Και εκεί κατάλαβα ότι θα κάνω ζημιά στην υγεία μου και έπρεπε να αδυνατίσω. Τώρα που με βλέπω στο βίντεο, είμαι θηριώδης... Οπότε, αδυνάτισα. Πλέον τρώω λιγότερο, προσέχω τι τρώω. Προτίμησα να φροντίσω την υγεία μου, παρά την εμφάνισή μου. Μην ξεχνάς και να μεγαλώσω και να παχύνω υπάρχουν ρόλοι να παίκω. Αν αρρωστήσω δεν θα υπάρξουν ρόλοι», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τη σάτιρα και τον θόρυβο που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Μάρκο Σεφερλή, απάντησε:

«Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο σε παράσταση, αλλά δεν έχω δει αυτό το τελευταίο. Στις παραστάσεις του Μάρκου έχω γελάσει και έχω περάσει πολύ ωραία.

Αν κάποιος προσεβλήθη, σαφέστατα ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη. Η σάτιρα κάνει κοινωνικό σχόλιο και η πρώτοι που το πλήρωσαν ήταν οι πολιτικοί, τα παλιά χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει η κοινωνία, έχουν μπει καινούρια θέματα, έχουν ανοίξει πολλές πλευρές στην κοινωνία, άρα μπορεί και αυτές να σατιριστούν».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 14:10