Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου έκανα ότι δεν έχει συμβεί γιατί δεν μπορούσα να το αντέξω»

03.10.2024
Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου έκανα ότι δεν έχει συμβεί γιατί δεν μπορούσα να το αντέξω»
Πώς σχολίασε η παρέα αλλά και η ίδια τους χωρισμούς της

Ένα βίντεο σκετς με τα είδη αντιδράσεων των ανθρώπων μετά από έναν χωρισμό με πρωταγωνιστές τους ίδιους έπαιξαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις…

«Με όλα ταυτίστηκα» είπε γελώντας η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Σε χωρισμό με πρώην μου, που μετά ήμασταν ξανά μαζί έκανα ότι δεν έχει συμβεί, δεν μπορούσα να το αντέξω. Αφού έβγαινα και έπαιρνε κι ένα εξτρά καφέ. ¨Έλεγα φέρτε κι έναν φρέντο εσπρέσο σκέτο. Αλλά έχω υπάρξει και ο τύπος του έξω, πάμε, φύγαμε… Ο Γιώργος το έχει ζήσει »

«Καλά αυτό είναι εξουθενωτικό. Καλύτερα να συμβεί. Γιατί έχεις και στιγμές που τα ζεις όλα πιο εσωτερικά και πιο μόνη σου. Το ξέρουμε και το σεβόμαστε. Όταν δε θέλεις να μιλήσεις και να πεις περισσότερα λες μία λέξη και είναι αρκετή. Ξέρουμε τι γίνεται» της είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Βέβαια, αλλά έχουμε ζήσει και το χώρισα και πήγα ένα Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη εβδομάδα του λέω φεύγουμε για Καλαμάτα.. την επόμενη… έβαζα κόσμο στο αμάξι και φεύγαμε. Και ο Άρης έχει ζήσει όλα τα κλάματα» ανταπάντησε εκείνη.

«Εντάξει, ωραία, λυτρωτικά είναι κι αυτά» επιβεβαίωσε ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα να εξηγεί γιατί παίρνει εκείνον:

«Ναι, γιατί ο Γιώργος είναι στο γυμναστήριο και δεν μπορώ να τον παίρνω facetime γιατί ντρέπομαι. Ενώ ο Άρης που είναι στο σπίτι και διαβάζει, γράφει, βλέπει…»

«Απ’ ότι έχω καταλάβει με τους χωρισμούς σου δεν βαριέστε ποτέ» είπε η Μαρία Ένεζλη

Για να απαντήσουν οι δύο άντρες της παρέας με ένα στόμα: «Το ζούμε…»

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 15:12