Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ξαφνική περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

04.10.2024
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ξαφνική περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Πήγε για μια εξέταση και τελικά οδηγήθηκε στο χειρουργείο

Απών από τη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για πολύ σοβαρό λόγο.

Με την έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την απουσία του.

«Θέλω να σας πω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, γιατί υπήρχε μία προγραμματισμένη εξέταση να γίνει. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να του μιλήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτόν και πιστεύω ότι ήδη μας βλέπει» είπε η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή ξεκίνησε.

Αρκετή ώρα αργότερα ο ασταμάτητος Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε μέσω διαδικτύου στην εκπομπή και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να κάνει ένα εσπευσμένο χειρουργείο καθώς αντιμετώπιζε ένα ζήτημα που δυνητικά θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άσχημα ακόμα και για τη ζωή του:

«Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή».

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 12:22