Ο makeup artist της Taylor Swift αποκάλυψε το αγαπημένο της κραγιόν— Και είναι οτι πρέπει για το φθινόπωρο

Ο makeup artist της Taylor Swift αποκάλυψε το αγαπημένο της κραγιόν— Και είναι οτι πρέπει για το φθινόπωρο
Μόλις μπήκε στη λίστα μας

Είναι δύσκολο να φέρεις στο μυαλό σου μια εικόνα της Taylor Swift χωρίς τα χαρακτηριστικά, έντονα κόκκινα χείλη της. Τα τελευταία δέκα χρόνια, σπάνια εμφανίζεται χωρίς αυτή την «υπογραφή», ακόμη και στις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της περιοδείας Eras Tour. Το χαρακτηριστικό της κόκκινο κραγιόν είναι τόσο γνωστό που οι θαυμαστές της πάντα το προσέχουν όταν αποφασίζει να αλλάξει το look της. Ένα πρόσφατο παράδειγμα ήταν η εμφάνισή της στα VMAs με μια πιο απαλή κόκκινη απόχρωση στα χείλη, που προκάλεσε πανικό στα social media με τους θαυμαστές να προσπαθούν να μαντέψουν ποιο κραγιόν φορούσε.

Δεν χρειάζεται πια να κάνεις εικασίες. Ο μακροχρόνιος makeup artist της Taylor, Lorrie Turk, αποκάλυψε την ακριβή απόχρωση του αγαπημένου της κραγιόν μέσω Instagram story, το πρωί της Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα. ανέφερε: «Είναι το NARS Morocco Lipstick. Το φοράει εδώ και χρόνια».

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, αυτή η ζεστή απόχρωση της κανέλας διατίθεται τόσο στην κλασική φόρμουλα του κραγιόν, όσο και στη φόρμουλα Air Matte.

nars1 4bed7

The Original Lipstick in ‘Morocco’

nars2 af8c1

Air Matte Lip Color in ‘Morocco’

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 16:47