Josephine: Η απάντησή της στο οτι ένα ταξίδι δε θα λύσει τα προβλήματά της

04.10.2024
Josephine: Η απάντησή της στο οτι ένα ταξίδι δε θα λύσει τα προβλήματά της
Instagram
Ένα ταξίδι πολλές φορές είναι η λύση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το μυαλό μας

Και αυτό το διάστημα η Josephine αν και δείχνει σούπερ, μετράει μόλις λίγες εβδομάδες χωρισμού από τον Νίνο μετά από μια κρίση την άνοιξη και μια επανασύνδεση που έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά. Τουλάχιστον μέχρι τις 23 Αυγούστου που ήταν μαζί και αγκαλιά στα γενέθλιά της.

Ούτε είκοσι μέρες μετά όλα άλλαξαν και όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον τους αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός, δύσκολος και για τους δύο και κλείνει αυλαία σε μια σχέση που κράτησε κάτι παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Φυσικά τα unfollow έγιναν, ο Νίνο έκανε unfollow όλον τον κόσμο, όχι μόνο εκείνη και η ζωή συνεχίζεται.

Η Josephine Που αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει εμφανίσεις με τον Νίκο Βέρτη, αυτές τις κενές μέρες ανάμεσα στα live πήρε την μικρότερη αδερφή της, την Ειρήνη και έφυγαν για Κωνσταντινούπολη.

Βόλτες, clubbing, τουρισμός και χαμάμ και φυσικά fun για τις δύο αγαπημένες αδερφές με τη Josephine -περίπου όπως έκανε κι ο Νίνο πριν μέρες που έβαλε στόρι γράφοντας οτι είναι πιο καλά από ποτέ- πέρα από τις φωτογραφίες του ταξιδιού της με την αδερφή της έβαλε κι ένα βίντεο στο TikTok της ως απάντηση για όσους της είπαν οτι ένα ταξίδι δεν λύνει τα προβλήματά της.

@josephinewendel

Merhaba 🇹🇷

♬ Original Sound - Unknown

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 03:48