Τον πυροβόλησαν και τράκαρε την ημέρα των γενεθλίων του!

29.01.2013
Ο Ρικ Ρος παραλίγο να μην βγει ζωντανός ύστερα από συνεχόμενους πυροβολισμούς στο αμάξι του ενώ επέστρεφε από το πάρτυ γενεθλίων του.

Είναι από τους πιο εμπορικούς ράπερ στο mainstream γκέτο εκείνων των τύπων με τις μεγαλύτερες και πιο βαριές χρυσές, αλυσίδες, οι δίσκοι του Port of Miami και Trilla είναι στους υψηλότερους ορόφους των πωλήσεων και η χάρη του έφτασε μέχρι και στις μουσικές της καινούριας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) , Django Unchained.

Μία νύχτα του Ρικ Ρος (Rick Ross) ολόκληρη η ζωή σου για να πούμε σε μία πρόταση τι συμβαίνει μ’ αυτόν τελικά. Ακυρώνει συναυλίες γιατί τον απειλούν συμμορίες πως θα τον σκοτώσουν, έχει ισχυρή βεντέτα με τον 50Cent και η αστυνομία τον έχει στις μαύρες λίστες της .

Ο 37χρονος mc γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του στο Miami μαζί με τον Ντίντι (Diddy) , την Κριστίνα Μίλαν (Christina Milan) και τον Φάμπιολους(Fabolous), Κουίνσι Κομπς (Quincy Combs) ανάμεσα σε άλλους σε ένα μεγάλο πάρτυ με πάρα πολύ σαμπάνια και εορταστικά πούρα αλλά μόλις έφυγε με τη Rolls Royce του δεν εξελίχθηκαν και τόσο ευχάριστα τα πράγματα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν εκείνος και η συνοδός του βρίσκονταν στη Las Olas Boulevard γύρω στις 5 το πρωί, κάποιοι άγωστοι σε ένα άλλο αμάξι, άρχισαν να τους πυροβολούν, και ο Ρος στην προσπάθεια του να τους αποφύγει, έπεσε στη τζαμαρία ενός κτιρίου δίπλα από ένα γνωστό εστιατόριο. Ευτυχώς, κανείς από τους δύο δεν χτύπησε και η αστυνομία κάνει έρευνα για τους δράστες.

Κ.Π