Η Μπρίτνεϊ απαγορεύεται να μιλάει στο κινητό!

29.01.2013
Απαγόρεψαν στη νεαρή τραγουδίστρια να χρησιμοποιεί το κινητό της και τo internet!

Απαγόρεψαν στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) να μπαίνει στο ίντερνετ και να διαβάζει όσα γράφονται για εκείνη!

Η ομάδα της, τη συμβούλεψε να μη βάζει τον εαυτό της στην άσχημη θέση και ενημερώνεται για όσα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, καθώς πολλά από αυτά δεν ειναι ιδιαίτερα ευχάριστα, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της και την εγκατάλειψη της θέσης της στο πάνελ του X Factor.

“Η Μπρίτνεϊ φαίνεται μπερδεμένη και η ομάδα της δεν την αφήνει καθόλου μόνη της. Είναι πάντα κάποιος μαζί της. Της απαγόρεψαν να μιλάει στο τηλέφωνο και να συνδέεται στο ιντερνετ. Μιλάει μόνο με την οικογένεια της από ασφαλή γραμμή της ομάδας που την προστατεύει. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτη" δηλώνει πηγή στο περιοδικό Closer.

Ολοι γύρω της φοβούνται ότι θα πάθει ξανά νευρικό κλονισμό, καθώς η κατάρευσή το 2007 όταν μεταξύ άλλων ξύρισε το κεφάλι της, ειχε αρχίσει παρομοια... ήταν πολύ ευαίσθητη συναισθηματικά και ευάλωτη, ενώ πολλά μέτωπα στη ζωή της ήταν ανοιχτά, οπως δηλαδή ακριβώς συμβαίνει και τώρα.

Οι δικοί της φοβούνται μεταξύ άλλων ότι η Μπριτνεϊ δε θα μπορεσει να πραγματοποιήσει ούτε τις προγραμματισμένες της συναυλίες. Θεωρούν ότι η πίεση της δουλειάς και η μη μόνιμη διαμονή θα έχει ψυχολογικές διαταραχές αλλά και σωματικές, καθώς θα πάρει πιθανόν πάλι παραπανίσια κιλά τρώγοντας σνακς στο δρόμο μεταξύ των συναυλιών της...

Ε.Σ.