Ο γιος -πρώην κόρη- της Σερ κάνει παραγωγή στη Μαμά...

29.01.2013
Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανυπομονεί να δουλέψει με τον γιο της, καθώς αυτό πιστεύει ότι θα κάνει καλό στη σχέση τους ...
Η Σερ (Cher) ανυπομονεί να δουλέψει με τον γιο της, καθώς αυτό πιστεύει ότι θα κάνει καλό στη σχέση τους που ..δεν έχει περάσει και λίγα.
Ο γιος της Σερ, Σαζ (Chaz) που είχε γεννηθεί κορίτσι και την έλεγαν Τσάστιτι (Chastity) έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου και από τότε τα πράγματα δεν ήταν ιδιαίτερα ομαλά με την μητέρα του/της, καθώς η ίδια η Σερ δε μπόρεσε να το διαχειριστεί...
Αυτό τον καιρό η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα νέο σόου στην αμερικάνικη τηλεόραση και επέλεξε τον Σαζ για τη θέση του παραγωγού.
"Αναπτύσσει την ιδέα με τον Σαζ στο μυαλό της. Θέλει να φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση και να του δώσει και αυτοπεποίθηση" δηλώνει πηγή στο National Enquirer.
Το πρόγραμμα θα είναι μία οικογενειακή υπόθεση με τον σύντροφό της Σερ, Ρον Ζίμερμαν (Ron Zimmerman) να υπογράφει το σενάριο.
Η 66 χρονών πλέον Σερ ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον γιο της, παρόλο που ανησυχεί για το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό καθώς δεν αντιμετωπίζουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και φοβάται επικείμενες κόντρες στην πορεία του σόου.

Ε.Σ.