Αρραβώνες για την Αβρίλ Λαβίν... στα γενέθλια του πρώην

22.08.2012
Η 27χρονη τραγουδίστρια φόρεσε το μονόπετρο του αγαπημένου της Τσαντ κι ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά νύφη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό της με τον Μπρόντι Τζένερ (Brody Jenner) και η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) φόρεσε το μονόπετρο του καινούριου της έρωτα και είπε το I do όταν γονάτισε μπροστά της. Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον frontman των Nickelback (της χειρότερης μπάντας όλων των εποχών σύμφωνα με πρόσφατο δημοψήφισμα του κοινού) Τσαντ Κρόγκερ (Chad Kroeger), δουλεύουν μαζί στο στούντιο και το αθώο, ρομαντικό τους ειδύλλιο εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση τελικά.

Το παρασκήνιο της είδησης των αρραβώνων τους με το δαχτυλίδι των 14 καρατιών να το συνοδεύει είναι πως ανακοινώθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του πρώην της Αβρίλ και την ώρα που ο Τζένερ θα σβήνει τα 29 κεράκια, θα είναι σα να του πέφτει το προσκλητήριο από τα χέρια.

Όσο για το γαμήλιο παρελθόν της Λαβίν δεν είναι η πρώτη φορά που θα κάνει πρόβα νυφικού αφού όταν ήταν μόλις 21 είχε παντρευτεί τον Ντέρικ Γουίμπλι (Deryck Whibley) των Sum 41 και χώρισαν τρία χρόνια μετά. Επίσης παραλίγο να φτάσει ξανά κοντά στην εκκλησία με τον αδερφό της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian)Μπρόντι ύστερα από δυο χρόνια συγκατοίκησης και ενός μεγάλου έρωτα αλλά κατέληξαν κι οι δύο σόλο.

Με τις νέες εξελίξεις της Αβρίλ και του Τσαντ, κι οι δύο οικογένειες τους είναι πολύ χαρούμενες απ΄ ότι λένε οι γνωστές πηγές που δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα τους και τα ξέρουν από πρώτο χέρι και είναι πάρα πολύ χαρούμενη μαζί του.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως επειδή το επίθετο του τραγουδιστή των Maroon 5, Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) ακούγεται το ίδιο με της Λαβίν (αλλά γράφεται διαφορετικά) γράφτηκα διάφορα αστειάκια και ο ίδιος έγραψε στο twitter πως «Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ΔΕΝ αρραβωνιάστηκα τον Τσαντ Κρόγκερ των Nickelback(sic)".

Κ.Π