Ήθελε να διώξει τους Daft Punk από το σπίτι του!

09.02.2012
Φαντάσου τώρα να έχεις στο σαλόνι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ δύο κρανοφορεμένους να χορεύουν και να συνθέτουν μουσικές σε κονσόλες και υπολογιστές. Θα σου ερχόταν μια τρέλα. Εκτός κι αν πρόκειται για τους Daft Punk και του καινούριο τους άλμπουμ. Το γαλλικό ηλεκτρονικό δίδυμο επισκέφτηκαν το σπίτι του κιθαρίστα Νάιλ Ρότζερς (Nile Rodgers) για να τζαμάρουν μαζί και πήγε

Φαντάσου τώρα να έχεις στο σαλόνι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ δύο κρανοφορεμένους να χορεύουν και να συνθέτουν μουσικές σε κονσόλες και υπολογιστές. Θα σου ερχόταν μια τρέλα. Εκτός κι αν πρόκειται για τους Daft Punk και του καινούριο τους άλμπουμ. Το γαλλικό ηλεκτρονικό δίδυμο επισκέφτηκαν το σπίτι του κιθαρίστα Νάιλ Ρότζερς (Nile Rodgers) για να τζαμάρουν μαζί και πήγε τόσο καλά που αποφάσισαν όλο αυτό το υλικό να το πάρουν στα σοβαρά και να τα μαζέψουν σ ένα δίσκο για να τα ακούσουμε κι εμείς.

"Σε κάθε τραγούδι που έπαιζαν έμπαινα στο δωμάτιο με την κιθάρα μου και έπαιζα. Χορεύαμε γύρω γύρω στο σαλόνι σαν να μην υπάρχει αύριο και ήτνα κάτι που ήταν γραφτό να γίνει. Ήρθαν στο σπίτι την ώρα του πρωινού και έφτασε βράδυ. Έπρεπε να τους διώξω κάποια στιγμή! Περνούσαμε τόσο καλά που σκεφτήκαμε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρει επαγγελματικές διαστάσεις. Θα είναι φανταστικό" είπε ο Ρότζερς στη συνέντευξη του στο Faster Louder για τη συνεργασία που προέκυψε με τους Daft Punk οι οποίοι θα επιστρέψουν μετά το τρομερό soundtrack του “Tron” .

Κ.Π