Όλοι sex στο Σάσσεξ!

29.05.2003
Το έργο του διάσημου συγγραφέα Ray Cooney, "Όλοι σεξ στο Σάσσεξ" παρουσιάζεται στο Θέατρο Σμαρούλα Γιούλη. Το έργο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ανεβαίνει στο West End του Λονδίνου.
Το έργο του διάσημου συγγραφέα Ray Cooney, "Όλοι σεξ στο Σάσσεξ" παρουσιάζεται στο Θέατρο Σμαρούλα Γιούλη.
Το έργο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ανεβαίνει στο West End του Λονδίνου. Και βέβαια, αφού έχουμε να κάνουμε με τον Cooney, που έχει επάξια κατακτήσει τον τίτλο του "μετρ" της φαρσοκωμωδίας, είναι εξασφαλισμένο ότι και σε αυτήν την παράσταση ό, τι είναι να πάει στραβά θα ... πάει και ό, τι είναι παρεξηγήσιμο θα ... παρεξηγηθεί!

Η δράση εκτυλίσσεται στο ξενοδοχείο Σέρατον του Λονδίνου, στο οποίο βρίσκονται μια σειρά από στερεότυπους κωμικούς χαρακτήρες. Ένας Υπουργός, εθισμένος στο αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά, η γυναίκα του, εθισμένη στην όπερα και το σεξ, ο γραμματέας του υπουργού, εθισμένος στη βλακεία του και η ερωμένη του υπουργού, εθισμένη στην ίντριγκα και τις δολοπλοκίες. Μέσα από όλα αυτά προσθέστε ένα μάνατζερ ξενοδοχείου, που θέλει συνεχώς να ασχολείται ... καλοπροαίρετα με τα προβλήματα των άλλων, έναν κινέζο σερβιτόρο, που νομίζει ότι το ερωτικό τρίγωνο είναι ξεπερασμένο πια και έναν απατημένο σύζυγο που οι άλλοι τον νομίζουν ομοφυλόφιλο!
Μια διαμάχη με απρόβλεπτο τέλος ξεκινάει και κανείς δεν ξέρει πλεόν ποιος ειναι ο λογικός, ποιος ο πιστός σύζυγος και ποιος ο τρελός σε αυτό το ξενοδοχείο...

Η σκηνοθεσία και η μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα ανήκει στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, η σκηνογράφος Δέσποινα Βολίδη υπογράφει το ιδιόρυθμο σκηνικό και τα κοστούμια της παράστασης, τους φωτισμούς επιμελείται ο Γιάννης Δρακουλαράκος και τη μουσική ο Δημήτρης Μενούνος.

Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μαρία Γεωργιάδου, Θωμάς Παλιούρας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Κατερίνα Μάτζιου, Δέσποινα Ρεντούμη. Συμμετέχει ο Θάνος Καλληώρας.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη ως Κυριακή 21.45, Σάββατο (λαϊκή) και Κυριακή και στις 18.45
Τιμές εισιτηρίων: ΕΥΡΩ 23, 21, 19 (λαϊκή απογευματινή), 15 (φοιτητικό).