Ιταλικός αέρας σε Κολωνάκι και Κηφισιά

13.11.2002
Αυθεντική Ιταλική Κουζίνα είναι: Να αρχίζεις με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά Να μαγειρεύεις με αγάπη, γνώση και αφοσίωση Να σερβίρεις τον κάθε πελάτη σαν να είναι ο πιο τιμημένος προσκεκλημένος σου.
Αυθεντική Ιταλική Κουζίνα είναι:
Να αρχίζεις με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά
Να μαγειρεύεις με αγάπη, γνώση και αφοσίωση
Να σερβίρεις τον κάθε πελάτη σαν να είναι ο πιο τιμημένος προσκεκλημένος σου.
Donaldo Soviero (Master Chef και ο θεμελιωτής της κουζίνας του 'Casa di Pasta')

Με αρχή το άνωθεν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (το 1992 από τους αδελφούς Αλέξανδρο και Γιάννη Παπακώστα), το Casa di Pasta αποτελεί εγγύηση στο χώρο της γεύσης. Με δύο μαγαζιά στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας μπορούν να κάνουν φοβερές ιταλικές γαστριμαργικές...παρανομίες τα βράδια του χειμώνα. Οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες, αλλά δεν είναι το ίδιο να τρως μακαρονάδες από την πιτσαρία της γειτονιάς σου και μακαρονάδες από το Casa di Pasta.

Κολωνάκι.
Ο χώρος αυτός λειτουργεί από το 1990 και είναι το πρώτο εστιατόριο των αδελφών Παπακώστα. Στη διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα που σε συνδυασμό με τον κρυφό φωτισμό και τα καντήλια δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ο, τι πρέπει για ερωτευμένους. Επίσης, διαθέτει και μία prive αίθουσα για "επώνυμους" και μη, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν με την ησυχία τους το φαγητό.
Σπευσίππου 30,
τηλ.: 210-72.10.655 & 210- 72.33.348

Κηφισιά
Το εστιατόριο αυτό άνοιξε το 1995, στον χώρο που πριν στεγαζόταν το περίφημο "Κουτούκι του Αποστόλη". Το Casa di Pasta της Κηφισιάς αποτελείται από τρεις χώρους, για αυτό και λειτουργεί όλο τον χρόνο. Διαθέτει έναν εσωτερικό χώρο, την σέρα και μία πλακόστρωτη αυλή για τα βράδια του καλοκαιριού.
Χαριλάου Τρικούπη και Γορτυνίας 11,
τηλ.: 210- 62.33.361-3

Μενού
Στο Casa di Pasta έχουν προνοήσει και για τους εργαζόμενους - πελάτες, οι οποίοι προτιμούν το εν λόγω εστιατόριο για τα επαγγελματικά τους ραντεβού. Για την περίπτωση αυτή, διαθέτουν business menus που αποτελούνται από ορεκτικό, πάστα, και γλυκό.

Οίνοι
Η κάβα του διαθέτει μεγάλη ποικιλία από λευκά, ερυθρά, ροζέ, αφρώδη και γλυκά κρασιά. Οι ετικέτες είναι από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.