Άστρα & Όραμα Μαρτίου 2012

15.02.2012

Αστρολογία

4 πολιτικες προβλεψεις: Η Βίκη Παγιατάκη µιλά για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και το µέλλον της σε ένα ασταθές πολιτικό και οικονοµικό περιβάλλον.

6 το φαινόµενο του µήνα: Δίας & Αφροδίτη χαρίζουν ευκαιρίες - Οι ανάδροµοι Ερµής και Άρης, των καθυστερήσεων και των απρόοπτων, αυτόν το µήνα έχουν αντίπαλο ένα ζεύγος πλανητών συνώνυµο της αισιοδοξίας. Ποιος θα επικρατήσει τελικά σε αυτή τη µάχη;

10 AstrAsoul: Η άνοιξη γεννιέται στην ψυχή µας - Η οικονοµική κρίση και η σκληρή καθηµερινότητα επηρεάζουν πάνω απ’ όλα τον ψυχικό µας κόσµο. Ποια θα είναι η διάθεση του κάθε ζωδίου µε τον ερχοµό της άνοιξης; Γράφει ο Γιώργος Σαλαµάς.

Όραµα

16 ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2012: Συµβουλές για τη χρονιά του Δράκου - Το νέο κινέζικο έτος θα φέρει τύχη σε πολλούς, σίγουρα όµως επιφυλάσσει και δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάντε τις απαραίτητες προσαρµογές στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, για να είστε ήσυχοι.

22 Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ: Κάλεσε την τύχη σου... και αυτή θα έρθει - Η Τύχη όχι µόνο δεν είναι τυφλή, αλλά ακούει κιόλας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να µη σας αγνοήσει, βέβαια, είναι να γνωρίζετε τα µυστικά, ώστε να τραβήξετε την προσοχή της.

Μόνιµες Στήλες

28 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΦΥΣΙΚΑ

32 ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

34 ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

96 ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE

100 ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

103 ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο

Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια

Tο ζωδιο του µηνα

38 ο ουρανός του Μαρτίου

94 πλανητικές ώρες