Άστρα & Όραμα Φεβρουαρίου 2012

02.02.2012

Αστρολογία

4 Το φαινόµενο του µήνα: Η Αφροδίτη κάνει νάζια... Ουρανός και Πλούτωνας κάνουν ό,τι µπορούν για να περιορίσουν την γενναιόδωρη Αφροδίτη στον Κριό. Τι σηµαίνει αυτό; Δυσκολίες σε οικονοµικό, πολιτικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

8 ερωτικό ωροσκόπιο 2012: Ο έρωτας στα χρόνια της οικονοµικής κρίσης - Ο Γιώργος Σαλαµάς εξετάζει και παρουσιάζει τις αστρολογικές τάσεις που επηρεάζουν την αισθηµατική ζωή µας αυτή τη χρονιά. Μάθετε ποιοί είναι οι πιο hot µήνες, λοιπόν, είτε για να απογειώσετε τη σχέση σας είτε για να βρείτε το άλλο σας µισό.

22 κινέζικο ωροσκόπιο 2012: Η χρονιά του Δράκου - Παραδοσιακά, το ζώδιο του Δράκου συνδέεται µε τη νέα αρχή και την καλή τύχη. Έτσι, όσοι έχουν επιχειρηµατικό πνεύµα και δεν φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τη νέα χρονιά και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πρόσωπο µε πρόσωπο µε την επιτυχία.

30 Η δίαιτα της σελήνης: Χάστε κιλά µε σύµβουλο το φεγγάρι - Σίγουρα βάλατε τα δυνατά σας για να αντισταθείτε σε µελοµακάρονα και κουραµπιέδες, ο πειρασµός όµως ήταν µεγάλος. Αν θέλετε τώρα να ξεφορτωθείτε τα επιπλέον κιλά που πήρατε στις γιορτές, κάντε την καλύτερη αρχή µε σύµµαχο το φεγγάρι.

Μόνιµες Στήλες

32 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΦΥΣΙΚΑ

96 ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE

101 ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

102 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

40 ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

46-90 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

38 Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

94 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ