Heidi Klum: Το πολύ απλό μυστικό της θα αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες

03.07.2018
Heidi Klum: Το πολύ απλό μυστικό της θα αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες
Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της διεθνούς showbiz, που στα 45 της χρόνια παραδίδει μαθήματα σε όλους τους τομείς. Η τελευταία της αποκάλυψη αφορά στη διατροφή της και σε ενδιαφέρει σίγουρα.

Μητέρα 4 παιδιών, η Heidi Klum παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όσο ήταν και στην αρχή της καριέρας της πριν από 25 χρόνια. Η γερμανίδα καλλονή, μίλησε πρόσφατα στο ET και ρωτήθηκε σχετικά με το τι τρώει κάθε μέρα. Η απάντηση σίγουρα θα σου δώσει έμπνευση.

"Ξεκινάω πάντα με ένα smoothie και τρώω κάθε μέρα τρία γεύματα. Το τελευταίο όμως είναι πάντα στις 6μμ. Τρώμε μαζί με τα παιδιά και το απολαμβάνω διπλά. Αν φάω στις 8 ή στις 9 θα πιω και 2-3 ποτηράκια κρασί και όλα θα 'καθίσουν' στο στομάχι όταν πέσεις για ύπνο. Όσο νωρίτερα τρως το βράδυ, τόσο περισσότερο χρόνο δίνεις στον οργανισμό σου για την πέψη, άρα κάνεις περισσότερο καλό στο σώμα σου".

Αυτό είναι το πολύ απλό αλλά σίγουρα αποτελεσματικό διατροφικό μυστικό της Heidi η οποία εξήγησε ταυτόχρονα ότι δεν κάνει καμία συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά ακολουθεί πάντα βασικές γραμμές στη διατροφή της από τις οποίες φροντίζει να μην παρεκκλίνει ποτέ.

"Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, έτσι πιστεύω ότι είμαστε ό,τι τρώμε. Τοπιστεύω ειλικρινά. Το πρωί ξεκινάω με ένα smoothie. Έχω τέσσερα παιδιά και, καταλαβαίνεται ότι μαγειρεύουμε πολύ. Σπάνια τρώω εκτός σπιτιού, οπότε ξέρω πάντα τι βάζω στο πιάτο μου. Ειναι πάντα φρέσκο. Όταν τρως έξω ή παραγγέλνεις από έξω, δεν ξέρεις ποτέ τι τρως".

Σοφές κουβέντες.. Κάτι ξέρει η Heidi

Αν πάντως χρειαστεί να φας έξω κάποια στιγμή, μάθε ΕΔΩ πως θα γλιτώσεις έξτρα θερμίδες...