SEX

Sex toys: Πώς να τα συντηρείς καθαρά και σε άριστη κατάσταση

22.08.2024
Sex toys: Πώς να τα συντηρείς καθαρά και σε άριστη κατάσταση
Για να είναι πάντα σε «ετοιμότητα» να σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Οι στιγμές με τα sex toys σου είναι πολύτιμες και δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στη χρήση. Η σωστή φροντίδα και συντήρηση των παιχνιδιών σου είναι το κλειδί για να τα διατηρείς καθαρά και έτοιμα για χρήση κάθε φορά που τα χρειάζεσαι. Εδώ σου δίνω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείς τα sex toys σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

1. Καθάρισε τα πριν και μετά τη χρήση

Όταν αποκτάς νέο sex toy, όπως έναν δονητή, είναι σημαντικό να το προετοιμάσεις σωστά. Αρχικά, αφαιρείς τις μπαταρίες (αν υπάρχουν) και φροντίζεις να κλείσεις καλά το καπάκι της θήκης τους. Στη συνέχεια, κάνεις απολύμανση με λευκό οινόπνευμα. Για την επόμενη φάση, πλένεις το toy με ένα ήπιο αφρόλουτρο και το στεγνώνεις καλά με μια πετσέτα ή το τοποθετείς σε ένα ειδικό πουγγί. Αν το toy σου επιτρέπει, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείς προφυλακτικό για επιπλέον προστασία.

2. Καθαριότητα μετά από κάθε χρήση

Μετά από κάθε χρήση, είναι κρίσιμο να καθαρίζεις το sex toy με την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω. Αφήνοντάς το ακάθαρτο, αυξάνεις τον κίνδυνο για μόλυνση και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις. Ένας ειδικό καθαριστικό προϊόν για sex toys μπορεί να κάνει την διαδικασία πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.

via GIPHY

3. Αποθήκευση σε ειδικό χώρο

Μην βάζεις τα sex toys σου απλώς σε ένα συρτάρι μαζί με άλλα αντικείμενα. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό κουτί ή θήκη για sex toys, όπου κάθε παιχνίδι θα έχει τη δική του θέση. Αυτό θα προστατεύσει τα toys σου από μικρόβια και ακαθαρσίες, ενώ θα τα κρατήσει οργανωμένα και έτοιμα προς χρήση.

4. Οδήγίες φροντίδας ανάλογα με το υλικό

Κάθε sex toy μπορεί να έχει διαφορετικές απαιτήσεις συντήρησης, ανάλογα με το υλικό κατασκευής του. Τα toys από σιλικόνη, γυαλί ή μέταλλο συνήθως μπορούν να βράσουν για λίγα λεπτά (εκτός αν περιέχουν ηλεκτρονικά μέρη). Αν το toy είναι από ζελέ ή λάτεξ, χρησιμοποίησε ήπιο σαπούνι και νερό. Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, θα εξασφαλίσεις τη μακροχρόνια χρήση και τη σωστή συντήρηση.

via GIPHY

Με αυτές τις απλές αλλά ουσιαστικές οδηγίες, θα μπορέσεις να διατηρείς τα sex toys σου σε άριστη κατάσταση και να εξασφαλίσεις ότι θα είναι πάντα έτοιμα να σου προσφέρουν τις ευχάριστες στιγμές που επιθυμείς. Δώσε τους την προσοχή που αξίζουν και θα σου ανταμείψουν με αμέτρητες στιγμές απόλαυσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 16:20