Παντρεύτηκαν και δεν το πήραμε χαμπάρι!

26.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρανή απόδειξη ότι αν κάποιος celebrity θέλει να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική του ζωή, είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Άννα Δημητρίεβιτς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τρανή απόδειξη ότι αν κάποιος celebrity θέλει να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική του ζωή, είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Άννα Δημητρίεβιτς και ουδείς το πήρε χαμπάρι. Παρά μόνο μετά που έγινε ο γάμος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο εβδομάδες στο δημαρχείο της Βούλας και καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί φίλοι, ενώ κουμπάρος ήταν ο φίλος και συνάδελφος του Ευθυμιάδη, Ιωσήφ Μαρινάκης. Ο γάμος έγινε εσπευσμένα, επειδή η νύφη είναι πέντε μηνών έγκυος - περιμένουν κόρη - ενώ ο θρησκευτικός θα γίνει ή το καλοκαίρι ή θα τον συνδυάσουν τον επόμενο χρόνο με τη βάφτιση της μικρής.

Θανάσης και Άννα γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια στα γυρίσματα της σειράς «Για την αγάπη της Άννας» και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Μέσα στο διάστημα αυτό έπαιξε κι ένας χωρισμός, που όμως κράτησε για λίγο. Με την επανασύνδεση ήρθε στο καπάκι και ο πελαργός για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Σνιφ, σνιφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]