"Έφαγε" πόρτα από τα Όσκαρ!

26.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήξερες εσύ ότι υπάρχει face control στα βραβεία Όσκαρ και υπάρχει περίπτωση να φας ακόμη και... πόρτα; Εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το ήξερα μέχρι το βράδυ της Κυριακής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερες εσύ ότι υπάρχει face control στα βραβεία Όσκαρ και υπάρχει περίπτωση να φας ακόμη και... πόρτα; Εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το ήξερα μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Αλλά ας είναι καλά η Πάρις Χίλτον, που εξαιτίας της έμαθα τη θλιβερή τούτη αλήθεια. Οι διοργανωτές της τελετής απαγόρευσαν στο party animal του Χόλιγουντ να πατήσει το κόκκινο χαλί κι ας είχε αγοράσει αυτό μία τουαλέτα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη βραδιά.

Πως το πήρε η Πάρις; Χτυπήθηκε στα πατώματα, πλάνταξε στο κλάμα, έπεσε σε κατάθλιψη κι ένιωσε τη μεγαλύτερη ντροπή. Εδώ, που τα λέμε δεν είναι και λίγο αυτό. Ξέρεις τι είναι να μην έχεις «φάει» πόρτα από κανένα κλαμπ και σε όποιο πηγαίνεις να σε υποδέχονται μετά Βαΐων και Κλάδων και στα Όσκαρ να είσαι από τους ελάχιστους - μη σου πω και ο μοναδικός - ανθρώπους που τους απαγορεύουν την παρουσία τους εκεί; Όχι τίποτε άλλο, αλλά η Πάρις ξοδεύτηκε για την τουαλέτα, που κατέληξε τελικά να μην ξέρει που να τη βάλει.

Βλέπεις, ακυρώθηκε το πάρτι του Vanity Fair - όπου μάλλον μπορεί να παραβρεθεί εκεί κάθε καρυδιάς καρύδι, μαζί και η Χίλτον - και η νεαρά δεν είχε που να πάει. Πάρτι έγιναν, αλλά σε κανένα από αυτά δεν ήταν προσκεκλημένη. Μπούχου, μπούχου. Τι σκληροί και... αντί - συναδελφικοί που είναι αυτοί οι σταρ του Χόλιγουντ. Κι αυτός είναι ο μεγάλος καημός της Πάρις και η απογοήτευσή της για την απόρριψη που «έφαγε» από το σύστημα, αφού κανείς δεν την αναγνωρίζει ως ηθοποιό, όπως η ίδια θέλει. Κι εντάξει, η νέα της ταινία σημείωσε παταγώδη αποτυχία, αλλά η «αυτοσχέδια» ταινία με τον πρώην σύντροφο της, Ρικ Σόλομον... «Στο κρεβάτι με την Πάρις» ως γνωστόν σημείωσε τρελή επιτυχία. Γι αυτό και μόνο το λόγο, θα έπρεπε να της επιτρέψουν να πατήσει το κόκκινο χαλί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]