Μα δεν τελειώσανε Μαρκουλάκης - Έρση!

26.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε» σκέφτηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με την Έρση. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζούσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε» σκέφτηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με την Έρση. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζούσε χωριστά και το διαζύγιο ήταν προ των πυλών. Ο Μαρκουλάκης έμενε μόνος του σε σπίτι στο κέντρο, ενώ η Έρση με τον γιο τους Ίκαρο παρέμειναν στο σπίτι που είχαν όσο ήταν παντρεμένοι.

Κι εκεί που περίμενα κάποια μέρα να ακούσω την είδηση ότι βγήκε το διαζύγιο τους, μαθαίνω ότι οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν και μάλιστα είναι σε καλό δρόμο. Συγκινήθηκα, δεν το συζητώ. Εξάλλου, Κωνσταντίνος και Έρση είχαν χωρίσει φιλικά και όλο αυτό το διάστημα είχαν καθημερινή επικοινωνία για χάρη του γιου τους.

Κι αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος - πέρα από το γεγονός ότι δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες - που το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Βέβαια, δημόσια εμφάνιση δεν έχουν κάνει ακόμη, ενώ ο ηθοποιός συνεχίζει να βγαίνει - όχι τόσο συχνά η αλήθεια - με τους φίλους του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]