Και ο Αλέξης Γεωργούλης πάει... Χόλιγουντ!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε για ηθοποιό μας που θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ κι εκεί που σκέφτηκα: «μόδα ήταν και πέρασε» σκάει η βόμβα? Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλει να πάει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε για ηθοποιό μας που θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ κι εκεί που σκέφτηκα: «μόδα ήταν και πέρασε» σκάει η βόμβα... Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλει να πάει στη «Μέκκα του κινηματογράφου». Ωιμέ. Τι θα κάνουμε αν η πικρή ξενιτιά μας πάρει τελικά τον Αλέξη; Γιατί, μια του Έλληνα ηθοποιού, δυο του Έλληνα ηθοποιού, τρεις και τον τσάκωσε το Χόλιγουντ.

Άσε, που ο Αλέξης - σε σχέση με του υπόλοιπους - έχει κάνει κι ένα βήμα παραπέρα και μάλιστα σημαντικό, αφού συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Νία Βαρδάλος. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Γεωργούλης σκέφτεται σοβαρά να κάνει το μεγάλο βήμα. Ήδη βρίσκεται σε φάση που ψάχνει για ατζέντη και δεν αποκλείεται μέσα στην Άνοιξη να την κάνει γι άλλη γη γι άλλα μέρη.

Κι εκεί που πήγε να με πιάσει μία κρισάρα από τη στεναχώρια μου που θα χάσω το «είδωλο» μου, ο ίδιος καθησυχάζει εμένα και τις απανταχού φαν του, ότι δεν είναι κάτι μόνιμο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Εξάλλου, στο Χόλιγουντ θα πάει να δοκιμάσει την τύχη του κι ο, τι γίνει. Αν κρίνουμε, τώρα, από άλλους συναδέλφους του? καλύτερα να παίξει ένα τζόκερ. Μάλλον, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις.