Η εκδοχή της Εύης Βατίδου!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Από την Κική και την Κοκό, ποια να διαλέξω...» είναι ένα πράγμα η ιστορία του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου και με τις δύο διαφορετικές εκδοχές που δίνουν για το αιματοβαμμένο επεισόδιο της Παρασκευής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Από την Κική και την Κοκό, ποια να διαλέξω...» είναι ένα πράγμα η ιστορία του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου και με τις δύο διαφορετικές εκδοχές που δίνουν για το αιματοβαμμένο επεισόδιο της Παρασκευής, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ούτε να πάρω θέση, που η αλήθεια σε τέτοιες ιστορίες μου αρέσει να ταυτίζομαι με μία από τις δύο πλευρές.

Η Βατίδου, λοιπόν, δίνει τη δική της εκδοχή και υποστηρίζει ότι τον πρώην σύζυγό της δεν τον χτύπησε κανείς γιος επιχειρηματία (άρα ούτε μπράβοι αυτού), δεν έπεσε κανένας πυροβολισμός, ενώ για το τραύμα στο μάγουλο του λέει πως δεν θυμάται πως έγινε. Μπορεί να τον χτύπησε η ίδια με την τσάντα της ενώ ήταν σε αυτοάμυνα. Μπορεί, όμως, να «χτύπησε» και ο ίδιος τον εαυτό του για να την ενοχοποιήσει. Άντε βρες εσύ άκρη. Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι και των δύο αγαπημένη ταινία είναι ο... «πόλεμος των Ρόουζ». Ούτε ατάκα δεν έχουν αφήσει από την εν λόγω ταινία. Πόσο μάλιστα σκηνές!

Το μοντέλο, που κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο, έδωσε το Σάββατο δύο συνεντεύξεις στο Star, μία τηλεοπτική και μία τηλεφωνική, λέγοντας πως ο Κούγιας τους τελευταίους πέντε μήνες έχει κάνει κόλαση τη ζωή της, την παρακολουθεί συνέχεια, την απειλεί, ενώ κάνει συχνές εφόδους στο σπίτι. Μία τέτοια ήταν και την Παρασκευή, όπου κατά την Βατίδου, ο ποινικολόγος όλο το βράδυ που εκείνη ήταν έξω, της έστελνε απειλητικά μηνύματα. Αυτή φοβήθηκε, γι αυτό κι επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τη δημοσιογράφο φίλη της.

Τις δύο γυναίκες περίμενε στο γκαράζ ο Κούγιας κι ενώ στην αρχή προσπάθησαν να συζητήσουν, τα αίματα άναψαν κι άρχισε να γίνεται της «μουρλής το πανηγύρι». Η φίλη της Βατίδου λιποθύμησε, την ίδια ο Κούγιας την χαράκωσε με το κλειδί στο σαγόνι (για να παίξω τώρα τη δικηγόρο του δικηγόρου, στην τηλεοπτική της εμφάνιση δεν είδα χαρακιά. Θα την είχε καλύψει μάλλον με make up). Και μέσα στον τρελό πανικό, η Εύη πήρε τηλέφωνο τον γιο του επιχειρηματία, που ήρθε μέσα σε δέκα λεπτά, αλλά δε συμμετείχε στο επεισόδιο. Τον κάλεσε για διαιτητή, τον κάλεσε για θεατή, τον κάλεσε για... stand by; Who knows. Πάντως, η ίδια απ’ ότι φάνηκε αργότερα τα κατάφερε μια χαρά και μόνη της.