Η εκδοχή του Αλέξη Κούγια!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Για ακόμη μία φορά το πρώην ζευγάρι Αλέξης Κούγιας ? Εύη Βατίδου δίνει δύο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη πραγματικά ανάμεσα τους σε ακόμη ένα άγριο επεισόδιο που είχαν οι δύο πλευρές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για ακόμη μία φορά το πρώην ζευγάρι Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου δίνει δύο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη πραγματικά ανάμεσα τους σε ακόμη ένα άγριο επεισόδιο που είχαν οι δύο πλευρές. Ειδικά, για τα γεγονότα της Παρασκευής που εξελίχθηκαν στο γκαράζ του πάλαι ποτέ ευτυχισμένου σπιτικού τους, κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Άσπρο λέει ο ένας, μαύρο λέει ο άλλος και στο τέλος καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι μάλλον δε βρέθηκαν στο ίδιο επεισόδιο.

Και να πεις ότι φωτίζουν λίγο την υπόθεση οι γείτονες, που σε τέτοιες περιπτώσεις η περιέργειά τους είναι χρήσιμη; Άλλα λένε οι μισοί κι άλλα οι υπόλοιποι. Σε «Κουγικούς» και «Βατιδικούς» έχουν χωριστεί. Τέλος πάντων, κατά τον γνωστό ποινικολόγο η ιστορία ξεκίνησε όταν στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 6χρονος γιος του τού τηλεφώνησε στο κινητό και του είπε κλαίγοντας ότι η μαμά τους είχε εγκαταλείψει αυτόν και την αδελφή του και είχε βγει σε μπαρ. Τελικά, δεν είμαι πιο έξυπνη ούτε από ένα 6χρονο. Στα 30 μου κι ακόμη το κινητό του μπαμπά μου δεν το θυμάμαι απ’ έξω!

Ο Κούγιας, λοιπόν, πήγε στο σπίτι της Βουλιαγμένης αλλά η νταντά δεν του άνοιγε κι έτσι αναγκάστηκε να περιμένει την Βατίδου στην είσοδο του γκαράζ. Αυτή έκανε καλά και γύρισε στις 5.30 το πρωί συνοδευόμενη από μία φίλη της δημοσιογράφο, τον γιο ενός επιχειρηματία και τους δύο μπράβους του. Καλά κι αυτή τους μισούς θαμώνες του μαγαζιού έφερε; Ο ποινικολόγος ζήτησε από τη γυναίκα του να μιλήσουν, αλλά εκείνη μαζί με την παρέα της μόνο τέτοια πρόθεση δεν είχαν και πάνω στην κουβέντα «άναψαν» τα αίματα (καλά με αυτούς τους δύο δεν είναι και δύσκολο), με αποτέλεσμα να του επιτεθούν όλοι. Ο ένας τον χτύπησε με σιδερογροθιά, η Βατίδου με το παπούτσι, ενώ πάνω στον πανικό έπεσε κι ένας πυροβολισμός και το μπαμ σφύριξε στο αυτί του Κούγια, ο οποίος την ώρα εκείνη από το σοκ και το αίμα που έτρεχε συντριβάνι, είχε γονατίσει και οι υπόλοιποι συνέχιζαν να τον χτυπούν.

Αλλά, άλλο να στα γράφω εγώ κι άλλο να ακούς τον Κούγια να τα περιγράφει, αμέσως μετά την έξοδο του από το αστυνομικό τμήμα. Με φωνή σιγανή, ίσα που έβγαινε, τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια του, την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ταλαίπωρος από την περιπέτεια που πέρασε, κουρασμένος από το ξύλο που έφαγε και τα αίματα να τρέχουν στο δεξί μάγουλο, περιέγρεφε τι συνέβη με την πρώην σύζυγο του. Άσε, τον λυπήθηκε η ψυχή μου σαββατιάτικα.