"Ο πόλεμος των Κούγια" μέρος 2ον!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα χε η Μαριωρή τον τελευταίο καιρό, ο Αλέξης Κούγιας με την Εύη Βατίδου της έλειπε. Αλλά, εδώ που τα λέμε ο ελληνικός «πόλεμος των Ρόουζ» δίνει ένα νόημα στη ζωή μας και κάνει ευχάριστο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα χε η Μαριωρή τον τελευταίο καιρό, ο Αλέξης Κούγιας με την Εύη Βατίδου της έλειπε. Αλλά, εδώ που τα λέμε ο ελληνικός «πόλεμος των Ρόουζ» δίνει ένα νόημα στη ζωή μας και κάνει ευχάριστο ακόμη κι ένα βαρετό και κρύο Σαββατοκύριακο, όπως το προηγούμενο, όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούγαμε για το νέο άγριο επεισόδιο ανάμεσα στο πρώην ευτυχισμένο και παράδειγμα προς μίμηση (sic) ζευγάρι.

Πως το λέει το τραγούδι του Notis Σφακιανάκη; «Του νταβατζή σου η μαχαιριά»; Ε, εφεξής για τον Αλέξη μπορεί το εν λόγω άσμα να μετατραπεί σε... «Της πρώην μου η τακουνιά»! Όλο το μάγουλο του Κούγια κατέβασε η γόβα στιλέτο της Βατίδου (αν πιστέψουμε τον ισχυρισμό του ποινικολόγου) και χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον «βαριά» τραυματισμένο Κούγια. Για να δεις ότι ένα Christian Louboutin μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το νέο άγριο επεισόδιο ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής κι όπως την προηγούμενη φορά τον Οκτώβριο (για να μην ξεχνιούνται δηλαδή) κι εδώ είχε αίματα, μπουνιές, κλοτσιές, μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, ενώ δεν απουσιάζουν τα ιατροδικαστικά πορίσματα για του λόγου το αληθές, ότι έπεσε ξύλο. Πολύ ξύλο.

Αυτή τη φορά στο νοσοκομείο πήγε ο Κούγιας καθώς δέχτηκε χτύπημα από την Βατίδου (παίζει αν ήταν τσάντα ή γόβα), ενώ όπως ισχυρίζεται τον χτύπησαν επίσης ο γιος γνωστού επιχειρηματία και οι δύο μπράβοι που τον συνόδευαν. Το πρώην μοντέλο αυτή τη φορά ήταν μάλλον... ετοιμοπόλεμο, αφού από τη δεύτερη μάχη του «πόλεμου των Κούγια» βγήκε αλώβητη. Όσο για τις μηνύσεις που έπεσαν βροχή; Ο ένας μηνύει τον άλλον και όλοι μαζί μηνύουν τους άλλους. Ο Κούγιας κατά το... βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε έξι μήνυσε εφτά άτομα (την Βατίδου, τον πατέρα της, τη φίλη της δημοσιογράφο που τη συνόδευε, τον γιο του επιχειρηματία, την 22χρονη αλλοδαπή νταντά των παιδιών και δύο άγνωστους άνδρες), ενώ ο πατέρας της Εύης μήνυσε τον πρώην γαμπρό του. Βλέπω τους αστυνομικούς του τμήματος της Βουλιαγμένης, όπου απευθύνεται το πρώην ζευγάρι μετά από κάθε «μάχη» του, να ζητάνε μετάθεση στα σύνορα. Καλύτερα συνοριοφύλακας παρά με αυτούς!