Εξιτήριο για την Σπιαρς

08.02.2008
Αγαπημένε μου ΣωτήρηΈκπληξη προκάλεσε η απόφαση του προσωπικού γιατρού της Μπρίτνεϊ Σπιαρς να της δώσει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, μία εβδομάδα νωρίτερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη


Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του προσωπικού γιατρού της Μπρίτνεϊ Σπιαρς να της δώσει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, μία εβδομάδα νωρίτερα. Τη στιγμή, μάλιστα, που πολλοί έλεγαν ότι η Μπρίτνεϊ ενδεχομένως να έμενε μέσα περισσότερες μέρες, αφού η κατάσταση της δεν βελτιωνόταν, ενώ είχε να κοιμηθεί για έξι μέρες. Άγνωστο για ποιο λόγο ο γιατρός της έκρινε πως είναι σε θέση να βγει και η απόφασή του αυτή προκάλεσε την οργή των γονιών της.

Μάλιστα, ο Τζέιμ και η Λίνε Σπίαρς για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους συμφώνησαν σε κάτι κι αυτό είναι ότι η κόρη τους έπρεπε να νοσηλευτεί κι άλλες μέρες στην κλινική. Μέχρι ανακοίνωση εξέδωσαν, όπου κατηγορούν τον γιατρό. Η Μπρίτνεϊ, πάλι, δεν δείχνει να συμφωνεί μαζί τους και η ίδια χάρηκε για το εξιτήριο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με την «κηδεμονία» της Μπρίτνεϊ και τη διαχείριση της περιουσίας της.

Βλέπεις, ο δικαστής πριν λίγες μέρες έθεσε την αοιδό υπό την κηδεμονία του πατέρα της, αφού έκρινε ότι η ίδια είναι ανίκανη να συντηρήσει τον εαυτό της. Εξάλλου, όπως έλεγε τότε ο γιατρός της, η Μπρίτνεϊ δεν ήταν σε θέση ούτε να ντυθεί και να φάει μόνη της. Μάλιστα, ο δικαστής όρισε τον πατέρα της διαχειριστή και της μεγάλης περιουσίας της, προκαλώντας ανησυχία κι έντονο στρες στην κόρη του, με την οποία δεν έχουν καλές σχέσεις. Λες η Μπρίτνεϊ από το άγχος της και μόνο ότι ο πατέρας της είναι «αφεντικό» στα λεφτά της να έγινε καλά μία ώρα αρχύτερα;