Τελείωσε η δικαστική περιπέτεια της Βίσση!

07.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος καλό όλα καλά και τα ρούχα της Άννας Βίσση (μαζί και το Playstation 2 του Χρήστου Ψωμόπουλου) επέστρεψαν στη σπίτι της Εκάλης. Η άγρια δικαστική διαμάχη της Βίσση με την εταιρεία παραγωγής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος καλό όλα καλά και τα ρούχα της Άννας Βίσση (μαζί και το Playstation 2 του Χρήστου Ψωμόπουλου) επέστρεψαν στη σπίτι της Εκάλης. Η άγρια δικαστική διαμάχη της Βίσση με την εταιρεία παραγωγής Polyvideo (με τις κατασχέσεις, τις μηνύσεις και τα υπέρογκα ποσά ως αποζημιώσεις) έλαβε αίσιο τέλος για την αοιδό, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Η «Απόλυτη» κατέβαλε στην εταιρεία το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, αυτή σταμάτησε τις αγωγές, ενώ επέστρεψε τα πολύτιμα αντικείμενα και ρούχα που είχαν κατασχεθεί από το σπίτι στην Εκάλη και... αράχνιαζαν τους τελευταίους μήνες σε αποθήκη στην Καλλιθέα. Και σε ποιον να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την αίσια κατάληξη της ιστορίας; Μα στον Χρήστο Ψωμόπουλου, βεβαίως βεβαίως, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του μεσολαβητή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όχι παίζουμε.

Ο Ψωμόπουλος, είναι αλήθεια, πως στάθηκε με το παραπάνω στην Άννα από την πρώτη στιγμή που η ιστορία πήρε... ανεξέλεγκτες διαστάσεις και παρόλο που την περίοδο εκείνη είχαν χωρίσει, επικοινώνησε μαζί της για να την βοηθήσει. Η «Απόλυτη» εκτίμησε τα μάλα τη στάση του και όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά σκέφτονται ακόμη και να παντρευτούν, μιας και ο Ψωμόπουλος της έκανε πριν λίγους μήνες πρόταση γάμου. Τώρα, που τελείωσε και αυτός ο «βραχνάς» το ζευγάρι είναι ήρεμο, ενώ πριν λίγες μέρες μαζί με την Σοφία Καρβέλα και τον Θανάση Πανουργιά (η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός) πήγαν σε μεταμεσονύκτια κινηματογραφική προβολή.