"Ελένη, φοβού την Αραβανή"!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτό το μακρύ πράσινο που τρώγεται είναι το αγγούρι. Αυτό εδώ το στρογγυλό και κόκκινο είναι η ντομάτα. Αυτό εκεί είναι πιπεριά. Μην τη φας, καίει. Α, αυτό εδώ είναι κοτόπουλο».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτό το μακρύ πράσινο που τρώγεται είναι το αγγούρι. Αυτό εδώ το στρογγυλό και κόκκινο είναι η ντομάτα. Αυτό εκεί είναι πιπεριά. Μην τη φας, καίει. Α, αυτό εδώ είναι κοτόπουλο». Μόλις παρακολούθησες ένα μέρος από τα μαθήματα μαγειρικής που παραδίδει αφιλοκερδώς η Μαρία Λόη στη νέα συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ευαγγελία Αραβανή. Βέβαια, είναι ακόμη σε επίπεδο αρχαρίων, αλλά μέχρι το καλοκαίρι που θα τελειώσει ο «Όμορφος κόσμος» η Ευαγγελία θα έχει γίνει τσακάλι στη μαγειρική.

Εξάλλου, δείχνει μεγάλο ζήλο και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα στην εκπομπή την έχει από κοντά η Λόη. Είναι αλήθεια πως θέλει πολλά μαθήματα, μόλις προχθές έμαθε το τριμμένο τυρί, αλλά την ίδια δεν την πτοεί η «αμάθειά» της. Τον Γρηγόρη να δεις πως δεν τον ενοχλεί, ειδικά όταν την ακούει να ρωτάει πως σουτάρουνε τα κρεμμύδια. Κι όταν η Ευαγγελία ρωτάει «σουτάρουνε» δεν εννοεί πως πασάρεις τα κρεμμύδια στο δεξί δοκάρι της Λόης, αλλά πως τα σωτάρεις. Φοβού Ελένη και η Αραβανή καλύτερες απορίες έχει.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Τα έμαθες τα νέα; Τα βρήκε για 569η φορά με τον Κώστα Φραγκολιά και μπορεί εμάς να μας έχει κουράσει αυτό το on off στη σχέση τους, οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Έτσι, ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους είναι ξανά μαζί. Πάντως, στο λέω, εγώ δεν ξαναγράφω στον επόμενο χωρισμό τους. Με κούρασαν τα μάλα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]