Όλα τα χε η Σπιαρς, οι παπαράτσι της έλειπαν!

11.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είδα τη σκηνή που η Μπρίτνεϊ Σπιαρς έφευγε από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα και αγρίεψα. Οι παπαράτσι είχαν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είδα τη σκηνή που η Μπρίτνεϊ Σπιαρς έφευγε από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα και αγρίεψα. Οι παπαράτσι είχαν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή και είσαι εσύ τώρα να αναρωτιέσαι τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί. Δε λέω, η Σπίαρς έχει βάλει γερά το χεράκι της για να πάρει τον μεγάλο κατήφορο η ζωή και η καριέρα της, αλλά και αυτοί οι παπαράτσι πια δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Να είναι η Σπιαρς σαν την τρελή του δάσους με μία κατσιασμένη περούκα, ενώ τα είχε ντιπ χαμένα (από ψυχιατρική κλινική βγήκε άλλωστε) κι αυτή να της κάνουν κομπλιμέντα του τύπου: «Μπριτ είσαι πολύ όμορφη». Μα θα μας τρελάνουν; Μέχρι και η σαλταρισμένη Μπρίτνεϊ κατάλαβε ότι την ειρωνεύονται κι άρχισε να τους βρίζει, ενώ τους παρακαλούσε να την αφήσουν ήσυχη να πάει στο σπίτι της. Τι να το κάνεις, όμως; Οι παπαράτσι ήταν ο... χαμπάρης αυτοπροσώπως!

Μετά, στο πολυτελές ξενοδοχείο που έφθασε την περίμεναν απ’ έξω άλλοι τόσοι, συν αυτοί που την πήραν ξοπίσω από την κλινική. Τι κι αν ο συνοδός της τους φώναζε να την αφήσουν ήσυχη και ότι της κάνουν κακό; Μία φωτογραφία της πάλαι ποτέ «πριγκίπισσας της Ποπ» μόλις έχει πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο, μάλλον αξίζει περισσότερο από την ηρεμία της. Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν για τη σχέση της Σπιαρς - παπαράτσι και την εμμονή που έχουν οι τελευταίοι μαζί της. Ειδικά, όσο εκείνη τους δίνει καθημερινά «τροφή» με τα καμώματα και τα σκάνδαλά της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]