Ο Μάκης... ξεσκέπασε τον Ούρι Γκέλερ! Λυγίζει κι αυτός κουτάλια...

30.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός. Κουτάλια τα λυγάει ο Μάκης ο τρομερός». Επηρεασμένος από το... μένταλιστ πνεύμα των τελευταίων ημερών και την επανεμφάνιση του Ούρι Γκέλερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός. Κουτάλια τα λυγάει ο Μάκης ο τρομερός». Επηρεασμένος από το... μένταλιστ πνεύμα των τελευταίων ημερών και την επανεμφάνιση του Ούρι Γκέλερ στην ελληνική τηλεόραση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε να αφιερώσει και αυτός ολόκληρη εκπομπή στην αφεντιά του. Αλλά επειδή ο Μάκης δεν είναι... Φαίη Σκορδά και πάντα κάνει αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, «ξεσκεπάζοντας» τους πάντες, στη «Ζούγκλα» κατάφερε (sic) να καταρρίψει τον μύθο του Γκέλερ!

Με τρία τέσσερα κολπάκια πάρτα κάτω σαν.. χάρτινος πύργος κοτζάμ όνομα και μύθος που είχε φτιάξει ο Ούρι και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη και του Μάικλ Τζάκσον! Πάλι καλά που πρόλαβε να φύγει ο «βασιλιάς», γιατί μετά την αποκάλυψη του Μάκη ότι μούφα το λύγισμα του κουταλιού, θα πάθαινε μεγαλύτερη κατάθλιψη και όχι τίποτε άλλο, δεν υπήρχαν πιο βαριά χάπια να δοκιμάσει. Εδώ, πέσαμε εμείς σε μελαγχολία, που απλά είχαμε δείξει ένα άλφα ενδιαφέρον για τον Γκέλερ. Α ρε Μάκη, πάλι, μας ξενέρωσες με τις αποκαλύψεις σου. Εκεί να μας χαλάσει το όνειρο. (Λέω και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα, μη νομίζεις).

Που λες, αγαπημένε μου, ο Μάκης, προκειμένου να δείξει ότι το λύγισμα του κουταλιού είναι απλά μία οφθαλμαπάτη, ένα πετυχημένο τρικ, «λύγισε» μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τηλεθεατών (και της συζύγου Κιμ, η οποία δεν πίστευε στα μάτια της ότι εκείνος πήρε το κουταλάκι από το καλό σετ μαχαιροπίρουνων) ένα κουταλάκι. Ο «μύθος» του Ούρι Γκέλερ μόλις είχε καταρριφθεί. Ο μένταλιστ «πέθανε», ζήτω ο νέος μένταλιστ!

ΥΓ1: Μετά από την εκπομπή αυτή ξεκίνησε «εμφύλιος» στο Alter με Κώστα Χαρδαβέλλα και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο; Μην ξεχνάμε, ότι ο πρώτος είχε αφιερώσει εκπομπές κι εκπομπές στην αφεντιά του Γκέλερ και για καιρό τον είχε σημαία. Και τώρα ο Μάκης που κατέρριψε τον... μύθο Γκέλερ έκανε τον Χαρδαβέλλα να φαίνεται ότι πιάστηκε κώτσος του μένταλιστ. Don’ t worry Κώστα. Κι εμείς κώτσοι πιαστήκαμε, αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο Μάκης, να μας ανοίγει τα μάτια.

ΥΓ2: Κάνα τρικ για να ανέβουν νούμερα μήπως έμαθε ο Μάκης;

ΥΓ3: Λες ο ΑΝΤ1 να διώξει τον Γκέλερ και να πάρει τον Τριανταφυλλόπουλο και το πάνελ του για συνεργάτες;

ΥΓ4: Να τελειώσει εδώ το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Από αλλού τον έψαχναν τον διάδοχο του Γκέλερ, από αλλού τους ήρθε. Από το ραδιόφωνο τους...

ΥΓ5: Ο Μάκης πριν «λυγίσει» κουτάλια είχε θέμα «Η γενιά των 700 ευρώ σκοτώνει τη γενιά των 700 ευρώ». Αυτόν τον αχταρμά πώς τον λέμε; Realitinfo; Από το Reality και info.