Η Βίσση έδιωξε τον Ψωμόπουλο!

13.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ένα χρόνο το περισσότερο κρατάει το πάθος και γίνεται μίσος». Το τραγούδησε η ίδια η Άννα Βίσση και σιγά μη δεν το έκανε πράξη και στη ζωή της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ένα χρόνο το περισσότερο κρατάει το πάθος και γίνεται μίσος». Το τραγούδησε η ίδια η Άννα Βίσση και σιγά μη δεν το έκανε πράξη και στη ζωή της. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, η «Απόλυτη» χώρισε με τον αγαπημένο της, Χρήστο Ψωμόπουλο και ως φαίνεται η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Τα νέα του χωρισμού ξάφνιασαν πολλούς, αφού το ζευγάρι στις δημόσιες εμφανίσεις του έδειχνε τα μάλα ευτυχισμένο, ενώ είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν και το... υπερατλαντικό εμπόδιο της απόστασης. Ωστόσο, τα φαινόμενα απατούν και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ήταν πολλά. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό - από τότε δηλαδή που η Βίσση επέστρεψε στην Ελλάδα - αυτά μεγάλωσαν, με αποτέλεσμα η σταρ να πει το μεγάλο «Goodbye».

Λένε μάλιστα πως η ζήλια του Ψωμόπουλου ήταν ασφυκτική για την Αννούλα, η οποία δεν έχει μάθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο αγαπημένος της ουκ ολίγες φορές της είχε κάνει σκηνές ζηλοτυπίας και πολλές από αυτές ήταν σε δημόσιο χώρο. Έτσι, η αοιδός αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση μετά από ενάμιση χρόνο, ενώ ο Ψωμόπουλος μάζεψε τα πράγματα του από το σπίτι της στην Εκάλη! Είδες, που καμιά φορά τα τραγούδια του Καρβέλα είναι... προφητικά;