Χώρισαν Γερμανού - Τζάνης!

13.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να μπει το καλοκαίρι και πλακώσανε οι χωρισμοί. Γιατί σκέφτεται ο άλλος ότι τον χειμώνα λέει να έχεις ταίρι καθότι... κρύο καιρός για δύο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να μπει το καλοκαίρι και πλακώσανε οι χωρισμοί. Γιατί σκέφτεται ο άλλος ότι τον χειμώνα λέει να έχεις ταίρι καθότι... κρύο καιρός για δύο. Το καλοκαίρι, όμως, που δεν αντέχεις ούτε το πετσί σου, δε λέει να έχεις σύντροφο. Άσε, που η εν λόγω εποχή είναι για τους singles ανθρώπους. Κάπως έτσι θα πρέπει να το σκέφτηκε η Ναταλία Γερμανού, η οποία ξαφνικά χώρισε τον αγαπημένο της Θάνο Τζάνη!

Για να καταλάβεις, τις προθέσεις της δεν τις γνώριζε ούτε ο Τζάνης ο οποίος άκουσε την αγαπημένη του να λέει ότι θέλει να χωρίσουν κι έμεινε κάγκελο. Η Γερμανού έβγαλε τον Τζάνη για φαγητό κι εκεί του ανακοίνωσε τα λυπητερά. Του είπε, δηλαδή, ότι τον αγαπάει, τον εκτιμάει, τον νοιάζεται και θέλει το καλό του, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του.

Ο νεαρός αοιδός έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αλλά σεβάστηκε την επιθυμία της καλής του. Εξάλλου, όπως δήλωναν οι ίδιοι σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους, ήξεραν πως κάποια στιγμή θα ερχόταν το τέλος. Κι αυτό ήρθε ένα χρόνο μετά. Ωστόσο, θα μείνουν φίλοι, κάτι που το επιθυμούν και οι δύο, ενώ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται κι επαγγελματικά. Μάλιστα, όσοι τους είδαν το βράδυ εκείνο, λένε ότι γελούσαν όλη την ώρα και στο τέλος έφυγαν μαζί. Αυτά είναι ανώτερα πράγματα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]