Ο Νιάρχος επισκέφθηκε την Χίλτον!

12.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με πολύ κλάμα, ανορεξία, κακοκεφιά και κρίσεις υστερίας κυλάνε οι μέρες της Πάρις Χίλτον στη φυλακή, που απ’ ότι φαίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με πολύ κλάμα, ανορεξία, κακοκεφιά και κρίσεις υστερίας κυλάνε οι μέρες της Πάρις Χίλτον στη φυλακή, που απ’ ότι φαίνεται - εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου - θα εκτίσει κανονικά την ποινή της. Την Πάρις επισκέπτονται καθημερινά ο ψυχολόγος της - της κάνει με τις ώρες ψυχανάλυση - και η οικογένεια της, όμως η μεγάλη έκπληξη γι’ αυτήν ήταν η επίσκεψη του πρώην αγαπημένου της, Σταύρου Νιάρχου.

Ο Σταύρος μαζί με τη Νίκι Χίλτον επισκέφθηκαν την φυλακισμένη κι έμειναν εκεί μέχρι τη λήξη του επισκεπτηρίου. Η επίσκεψη του Νιάρχου ήταν καθαρά φιλική και το έκανε από ενδιαφέρον και μόνο. Μάλιστα, όταν έφυγε από τη φυλακή ήταν τόσο στεναχωρημένος - μάλλον δεν θα του άρεσε η Πάρις με την πορτοκαλί στολή - που δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν κατασκηνώσει έξω από αυτήν. Μόνο η αδελφή της είπε ότι η φυλακισμένη είναι καλά και πολύ δυνατή και πήρα μία ανακούφιση, διότι πολύ με έχει ανησυχήσει η περίπτωση της.

Ωστόσο, η παρουσία των δύο νέων, προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών των υπόλοιπων φυλακισμένων. Και δεν είναι το τουπέ που είχαν. Αυτό κομμάτια να γίνει. Το θέμα είναι ότι η Νίκι με τον Σταύρο με ύφος χιλίων καρδιναλίων παρέκαμψαν την ουρά και πέρασαν πρώτοι. Ούτε να περιμένουν, ούτε τίποτε. Και κανείς από το προσωπικό δεν είπε τίποτε. Σιγά μην έλεγε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]