Ρεσιτάλ Ψινάκη!

12.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο ρόλος του κουμπάρου σε έναν γάμο είναι σημαντικός, αλλά πρωταγωνιστικά είναι τρίτος ακόμη και τέταρτος, αν υπάρχει και κουμπάρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο ρόλος του κουμπάρου σε έναν γάμο είναι σημαντικός, αλλά πρωταγωνιστικά είναι τρίτος ακόμη και τέταρτος, αν υπάρχει και κουμπάρα. Όπως καλή ώρα έγινε με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος πάντρεψε την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα μαζί με την Κική Τσόλκα. Οπότε καταλαβαίνεις πως αυτόματα ο Ψινάκης παίρνει τον δ’ ρόλο.

Κι ένας δαιμόνιος μάνατζερ, όπως ο Ηλίας, που έχει μάθει να είναι πάντα ο πρωταγωνιστής όπου βρίσκεται, δεν ήταν δυνατόν να δεχθεί τέτοια... υποβάθμιση. Γι’ αυτό έκανε ότι περνούσε από το δαιμόνιο μυαλό του για να κλέψει την παράσταση και την επομένη όλοι να μιλάνε και γι’ αυτόν. Και τα κατάφερε. Έφθασε στο Τρίκορφο τελευταίος (λίγο ακόμη και θα ήταν ο πρώτος κουμπάρος που θα έστηνε νύφη και γαμπρό), ενώ η άφιξη του στην Μονή ήταν θεαματική και Χολιγουντιανή. Έφθασε με ελικόπτερο, ενώ άπαξ και πάτησε το πόδι του στη γη, έβαλε την πιλάλα για να γλιτώσει από τους φωτογράφους. Και να πεις ότι τον κυνηγούσαν; Αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει και ο Ηλίας έφαγε μία ξεγυρισμένη τούμπα.

Μετά στο μυστήριο, γλώσσα δεν έβαλε μέσα, λέγοντας τα γνωστά του αστεία, σόκιν υπονοούμενα, ενώ πείραζε συνέχεια το ζευγάρι. Ως και τον Μουλατσιώτη επηρέασε, που μπέρδεψε την δούλη με τον δούλο! Στο γλέντι, δε, έδωσε ρεσιτάλ και ήταν καθαρά το επίκεντρο. Τράβαγε βίντεο, έβγαζε φωτογραφίες, πείραζε την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ είχε συνέχεια το νου του και στον Κώστα Μαρτάκη (μην πει καμιά κουβέντα παραπάνω), ο οποίος σαν καλό παιδί ήταν συνέχεια δίπλα του. Η Τζούλια, όμως, που ήταν; Ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]