Μετά την περιπέτεια, δουλειά για το Νίνο!

13.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έτοιμος να επιστρέψει στην... ενεργό δράση είναι ο Νίνο, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω την περιπέτεια που έζησε στη Θεσσαλονίκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμος να επιστρέψει στην... ενεργό δράση είναι ο Νίνο, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω την περιπέτεια που έζησε στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι πως το κέφι δεν έχει επανέλθει τελείως στον αοιδό, ο οποίος στιγμές στιγμές δείχνει μελαγχολικός και χαμένος, αλλά πρέπει να ασχοληθεί και με τα επαγγελματικά του καθότι καλλιτέχνης και η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει.

Εμφανίσεις σε κάποιο κέντρο για το καλοκαίρι δεν έχει κλείσει, αλλά πρόκειται να «χτυπήσει» δισκογραφικά. Έχει βρει κάποια τραγούδια, αλλά αλλού είναι η είδηση. Σε αυτό το cd ο Νίνο υπογράφει δύο τραγούδια. Ο ίδιος είναι τα μάλα συγκινημένος, όχι γιατί την έχει δει στιχουργός, αλλά γιατί τα τραγούδια αυτά τα έγραψε μετά την περιπέτεια του. Και με έχει πιάσει τώρα εμένα η αγωνία να δω τι συναισθήματα του έχει βγάλει. Πόνο, αγωνία, σκιάξιμο; Τι; Ο Νίνο λέει ότι η δουλειά αυτή θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Ίδωμεν.

Πάντως, αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει τον αοιδό. Δεν ξέρω πάλι, μπορεί να κάνω και λάθος. Παρέα, εξάλλου, δεν κάνουμε. Αλλά με το λουκ «γλειφιτζούρι στο στόμα» δεν τον έχω ξαναδεί. Βρε σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου στον γάμο της Ζήνα πιπίλαγε το γλειφιτζούρι που σε λίγωνε κι έλεγες «να μην πάρω κι εγώ ένα»; Αν ήσουν, δε, γκαστρωμένη, ίσα που έχανες το παιδί. Παίζει βέβαια ρόλο και ο τρόπος που το έγλειφε ο Νίνο. Μιλάμε το ευχαριστιόταν. Κι αν έκανε κανείς να του το πάρει, επειδή δεν είναι σωστό να τρως γλειφιτζούρι σε γάμο, στάνταρ θα έβαζε τα κλάματα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]