Ο γάμος της Πέγκυ Ζήνα!

08.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλιιιι». Η μεγάλη μέρα για την Πέγκυ Ζήνα έφθασε και την Κυριακή η αοιδός θα ανέβει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλιιιι». Η μεγάλη μέρα για την Πέγκυ Ζήνα έφθασε και την Κυριακή η αοιδός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του επί δέκα χρόνια αγαπημένου της, Γιώργου Λύρα. Ο γάμος τους θα γίνει σε εξωκλήσι στο Τρίκορφο και αναμένεται να καεί το πελεκούδι. Χλιδές και άλλες τέτοιες υπερβολές που έχουμε συνηθίσει σε γάμους επωνύμων, να τις ξεχάσεις.

Εδώ, θα γίνει παραδοσιακό γλέντι με τις ψητούρες, τις χωριάτικες και τα πούλμαν με τους καλεσμένους να καταφθάνουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Διακόσια αρνιά θα μπουν στις σούβλες για να ταΐσει το ζευγάρι τους 2500 καλεσμένους, που δεν θα είναι μόνο φίλοι και συγγενείς, αλλά και θαυμαστές της Πέγκυ. Έτσι, αν τύχει και σε βγάλει ο δρόμος προς Ναύπακτο, πέρασε και μία από τον γάμο. Κανείς, δεν θα σου πει τίποτε. Ίσα, ίσα που θα σου δώσουν ένα κομμάτι κρέας να φας και να πιεις ένα ποτηράκι κρασί για να ευχηθείς στους νεόνυμφους.

Εννοείται, πως «βροντερό» παρών θα δώσουν όλες οι τηλεοπτικές κάμερες, αφού η Ζήνα δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Το ζευγάρι θα παντρέψει ο «παπαροκάς», Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ενώ κουμπάροι θα είναι η Κική Τσόλκα και ο Ηλίας Ψινάκης. Το νυφικό της Πέγκυ είναι από το εξωτερικό, διότι η αοιδός δεν ήθελε να ξεχωρίσει κανέναν από τους Έλληνες σχεδιαστές και να δημιουργήσει αντιδράσεις. Και καλά έκανε, διότι δεν θα άντεχα μετά τη φόρμα της Ευρυδίκης να είχαμε νέο γύρο με το νυφικό της Ζήνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]