Μπάτσελορ στον Βέρτη για την Ζήνα!

08.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες πριν τον γάμο της η Πεγκυ Ζήνα με τις φίλες της έκανε το καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτι. Η γυναικοπαρέα πήγε στου Νίκου Βέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες πριν τον γάμο της η Πεγκυ Ζήνα με τις φίλες της έκανε το καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτι. Η γυναικοπαρέα πήγε στου Νίκου Βέρτη, τον οποίο συνδέει βαθιά φιλία και συγγένεια με τη νύφη (είναι νονός του κουνελιού της) και περιττό να σου πω ότι στο «Ποσειδώνιο» έγινε ο τρελός χαμός.

Η Πέγκυ σε ρόλο νύφης - θαμώνα που αποχαιρετά σε λίγες μέρες την εργένικη ζωή, το έκαψε στην κυριολεξία, αποδεικνύοντας ότι ο γλεντζές ο άνθρωπος τα πηγαίνει εξίσου καλά πάνω και κάτω από την πίστα. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και ο Βέρτης, ο οποίος ανέβασε την Πέγκυ πάνω να χορέψει καλαματιανά και συρτά, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε παραδοσιακό ελληνικό γάμο. Οι δυο τους διέπρεψαν στον χορό με τους θαμώνες από κάτω να χειροκροτούν μες στον τρελό ενθουσιασμό. Φαίνεται πως τους έβγαλαν από μέσα το πατριωτικό.

Εννοείται, πως η αοιδός έπιασε και μικρόφωνο (να μην ξεχνάμε και αυτή την ιδιότητα) και μαζί με τον Βέρτη είπαν αρκετά τραγούδια δικά της και δικά του. Η μέλλουσα νύφη μαζί με τις φίλες της έκλεισαν τελευταίες το μαγαζί. Όσο για τον Γιώργο Λύρα; Αυτός έκανε μπάτσελορ με τους φίλους του, ενώ δεν θα δει την Πέγκυ μέχρι τον γάμο. Παραδοσιακά πράγματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]