Παντρεύτηκε η Πέγκυ Ζήνα!

11.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως και πως περιμέναμε τον γάμο της Πέγκυς Ζήνα - που είναι και ο πρώτος celebrity της χρονιάς - και τελικά δεν κάναμε λάθος. Κάηκε το πελεκούδι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως και πως περιμέναμε τον γάμο της Πέγκυς Ζήνα - που είναι και ο πρώτος celebrity της χρονιάς - και τελικά δεν κάναμε λάθος. Κάηκε το πελεκούδι, ενώ ο γάμος συνδύαζε τα πάντα. Celebrities καλεσμένους, ελικόπτερα, σεκιούριτι, αρνιά, κλασικά γαμοτράγουδα, συγκίνηση, γέλιο και τον Ηλία Ψινάκη σε ρόλο κουμπάρου! Αν και ο μάνατζερ δεν έκανε πραγματικότητα την απειλή του να εμφανισθεί με... νυφικό, προτιμώντας ένα κλασικό κοστούμι. Ωστόσο, τράβηξε τα φλας πάνω του, αφού πήγε στην εκκλησία με ελικόπτερο. Τα αυτοκίνητα ήταν για τους λοιπούς καλεσμένους και ουχί για κοτζάμ Ψινάκη.

Η Πέγκυ έλαμπε μέσα στο φερμένο από το εξωτερικό νυφικό της και καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και μετά στο γλέντι ήταν εμφανώς συγκινημένη. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λύρα, στον οποίο η αγαπημένη του ετοίμασε μία έκπληξη. Έγραψε γι αυτόν ένα ερωτικό κομμάτι και του το τραγούδησε στο γλέντι. «Εξιλεώθηκε» έτσι για πριν, που του πάτησε τρεις φορές το πόδι!

Ο γάμος έγινε στο εξωκλήσι στην Μονή των «Παπαροκάδων» στο Τρίκορφο Φωκίδας. Εκεί, μάλιστα ετοιμάστηκε και η Πέγκυ, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπήρχε ιδιωτική ασφάλεια. Το γαμήλιο γλέντι έγινε σε κοσμικό κέντρο στην Πάτρα και το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι. Ανάμεσα τους ο Πασχάλης Τερζής, ο Νίνο, ο Θάνος Πετρέλης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την Κιμ, ο Ηλίας Μαροσούλης, η Αποστολία Ζώη, ο Χρήστος Δάντης, η Ελεονώρα Μελέτη κ.α.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]