Δημόσια εμφάνιση Νίνο μετά τους πυροβολισμούς!

11.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο Νίνο. Ο αοιδός πριν λίγες μέρες είχε πάει και σε νυχτερινό κέντρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο Νίνο. Ο αοιδός πριν λίγες μέρες είχε πάει και σε νυχτερινό κέντρο, αλλά ο γάμος τη Πεγκυς Ζήνα όσο να κάνεις είναι πιο επίσημη εμφάνιση, με όλες τι κάμερες γύρω και τα φλας να αστράφτουν και να βροντούν στη θέα του μελαγχολικού Νίνο.

Γιατί, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσοι είδαν τον αοιδό στον γάμο, αλλά και την προηγούμενη μέρα στο μπάτσελορ πάρτι του Γιώργου Λύρα, έχουν να λένε για την κακή διάθεση που είχε και τη μελαγχολία στα μάτια του. Εδώ, που τα λέμε η περιπέτεια που έζησε με τους δέκα πυροβολισμούς που δέχθηκε στο τζιπ του και από τύχη δεν έπαθε τα χειρότερα, δεν είναι και λίγο. Όλο αυτό έχει ρίξει ψυχολογικά το Νίνο, ο οποίος είχε αποσυρθεί στο πατρικό του, στην Ρόδο.

Τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να... επανέλθει στα κοσμικά δρώμενα και όχι μόνο, αλλά η διάθεση του δε λέει να φτιάξει. Στο πάρτι του Λύρα, όλοι και κυρίως ο Θάνος Πετρέλης, προσπάθησαν να του φτιάξουν το κέφι. Αλλά αυτό, εκεί που ανέβαινε, εκεί έπεφτε. Την επόμενη μέρα στον γάμο, η διάθεση του ήταν καλύτερη και οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι ο αοιδός με τον καιρό θα ξεπεράσει το σοκ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]