Έξω από τη φυλακή η Χίλτον!

08.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μέρες άντεξε της φυλακής τα σίδερα η Πάρις Χίλτον και λίγο πριν το πλουσιοκόριτσο πάθει το ψυχικό τρα λα λα το έβγαλαν άρον, άρον από την ψειρού!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μέρες άντεξε της φυλακής τα σίδερα η Πάρις Χίλτον και λίγο πριν το πλουσιοκόριτσο πάθει το ψυχικό τρα λα λα το έβγαλαν άρον, άρον από την ψειρού! Ελεύθερη βέβαια δεν τη λες, αφού για σαράντα μέρες θα μένει μέσα στο σπίτι της, αλλά φυλακισμένη στο κελί 33 με τη ριγέ στολή δεν θα είναι.

Τώρα θα είναι φυλακισμένη στα 1000 τετραγωνικά της έπαυλής της και ουχί στο 2χ2 κελί της, μα το κυριότερο η Πάρις θα μπορεί να βάφεται, να χτενίζεται και να φοράει τα πανάκριβα συνολάκια της. Ξέρεις τι μαρτύριο ήταν για τη νεαρά να μείνει τρεις μέρες χωρίς να πουδραριστεί και γενικά να μπλαστρωθεί με καλλυντικά; Ξέρεις τι ψυχικό τραύμα της δημιούργησε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη με το μαλλί αφάνα και μία κακόγουστη ριγέ στολή που δεν έφερε την ετικέτα γνωστού Οίκου μόδας; Κι όλα αυτά για τρεις ολόκληρες μέρες.

Ο ψυχίατρος της, που από την πρώτη ώρα της φυλάκισης την επισκέφθηκε, ήταν κατηγορηματικός: «Αν δε βγει από τη φυλακή η Χίλτον θα τρελαθεί». Και προκειμένου να τρελαθεί το party animal αποφάσισαν να τη στείλουν σπίτι της, με τον όρο να μην ξεμυτίσει από αυτό για 40 μέρες. Ωσάν άλλη Ελένη από το Κωσταλέξι, η Πάρις θα φοράει ένα βραχιόλι στο πόδι, που ακόμη και στην αυλή να πάει, αυτό θα αρχίσει να χτυπάει. Πάντως, η ίδια δηλώνει ότι η περιπέτεια της αυτή ήταν ένα μεγάλο μάθημα, που την έκανε καλύτερο άνθρωπο. Πλέον όταν μεθάει, θα παίρνει ταξί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]